Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Hírek

Ritmikus gimnasztika 2021.05.15 Rg: „Nap mint nap a lányok sikerélményéért dolgozunk” – Lauber Zsófia

Rg: „Nap mint nap a lányok sikerélményéért dolgozunk” – Lauber Zsófia Hat MTK Budapest-ígérettel a soraiban készül a junior együttes kéziszer-válogatott, hogy a ritmikus gimnasztikázók közelgő korosztályos Európa-bajnokságán maradandót alkosson.

Ritmikus gimnasztika 2021.05.12 Rg: Kocsis Evelin Újbuda kiváló sportolója lett

Rg: Kocsis Evelin Újbuda kiváló sportolója lett Az MTK Budapest junior Eb-bronzérmes ritmikus gimnasztikázója, Kocsis Evelin az Újbuda kiváló sportolója elismerést vehette át.

Ritmikus gimnasztika 2021.05.09 Ritmikus Gimnasztika: Pigniczki Fanni hetedik lett buzogánnyal

Ritmikus Gimnasztika: Pigniczki Fanni hetedik lett buzogánnyal Fanni megőrizte pozícióját.

Ritmikus gimnasztika 2021.05.08 Pigniczki Fanni buzogánnyal döntőbe jutott

Pigniczki Fanni buzogánnyal döntőbe jutott Pigniczki Fanni buzogánnyal döntőbe jutott a ritmikus gimnasztikázók bakui olimpiai kvalifikációs világkupaversenyén, és továbbra is kvótás helyen áll.

Ritmikus gimnasztika 2021.05.07 Rg: Pigniczki Fanni a 23. helyről várja a folytatást Bakuban

Rg: Pigniczki Fanni a 23. helyről várja a folytatást Bakuban Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni az olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozat bakui állomásán, két szer után az összetett verseny huszonharmadik helyén áll.

Ritmikus gimnasztika 2021.05.06 Rg: Pigniczki Fanni Bakuban kerülhet közelebb Tokióhoz

Rg: Pigniczki Fanni Bakuban kerülhet közelebb Tokióhoz Pigniczki Fanni, Wiesner Hanna és az együttes kéziszer-válogatott is színre lép a ritmikus gimnasztikázók olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozatának utolsó előtti, bakui állomásán.

Ritmikus gimnasztika 2021.05.04 Rg: Kocsis Evelin Belgrádban is dobogóra állhatott

Rg: Kocsis Evelin Belgrádban is dobogóra állhatott Az MTK Budapest egyéni ritmikus gimnasztikázói közül Kocsis Evelin a harmadik, Vörös Szonja a tizedik, míg Gyulai Blanka a tizennyolcadik helyen zárt a belgrádi Ritam-kupa összetett juniorversenyében.

Ritmikus gimnasztika 2021.04.22 Rg: „A számolgatás nem az én feladatom” – Pigniczki Fanni az olimpiai kvalifikációról

Rg: „A számolgatás nem az én feladatom” – Pigniczki Fanni az olimpiai kvalifikációról Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni bízik benne, hogy megőrzi olimpiai kvótás helyét a világkupa-sorozatban, de többet ő sem tehet Tokióért, minthogy a hátralévő két állomáson is a legjobb tudása szerint szerepel.

Ritmikus gimnasztika 2021.04.20 Rg: Pigniczki Fanni félúton az olimpia felé

Rg: Pigniczki Fanni félúton az olimpia felé Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni kvótát érő pozícióból várja a világkupa-sorozat bakui folytatását, az olimpiai kvalifikációs viadalnak azonban még számos forgatókönyve lehet.

Ritmikus gimnasztika 2021.04.17 Rg: közeledik a kvóta – Pigniczki Fanni a nyolcadik lett Taskentben

Rg: közeledik a kvóta – Pigniczki Fanni a nyolcadik lett Taskentben Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni összetettben a nyolcadik helyen zárta a taskenti világkupaversenyt, és újabb lépést tett az olimpiai kvalifikáció irányába.

« Előző oldal 1516171819202122232425 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!