Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Hírek

Ritmikus gimnasztika 2021.04.16 Rg: Pigniczki Fanni a tizenegyedik helyről várja a folytatást Taskentben

Rg: Pigniczki Fanni a tizenegyedik helyről várja a folytatást Taskentben A várakozásoknak megfelelően kezdték az olimpiai kvalifikációs, taskenti világkupaversenyt az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázói: Pigniczki Fanni a tizenegyedik, Wiesner Hanna a harminckettedik helyről várja a szombati folytatást.

Ritmikus gimnasztika 2021.04.15 Rg: Pigniczki Fanni megőrizné az olimpiai kvótás helyét Taskentben

Rg: Pigniczki Fanni megőrizné az olimpiai kvótás helyét Taskentben Az MTK Budapest két ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni és Wiesner Hanna péntektől Taskentben szerepel világkupaversenyen.

Ritmikus gimnasztika 2021.04.09 Rg: „Jó érzés, hogy már tudják, ki vagyok” – Kocsis Evelin

Rg: „Jó érzés, hogy már tudják, ki vagyok” – Kocsis Evelin Az MTK Budapest junior Eb-bronzérmes ritmikus gimnasztikázója, Kocsis Evelin a Szófia-kupán elért sikereinek körülményeit elevenítette fel.

Ritmikus gimnasztika 2021.04.07 Rg: Kocsis Evelin négy fináléval és két bronzéremmel zárt a Szófia-kupán

Rg: Kocsis Evelin négy fináléval és két bronzéremmel zárt a Szófia-kupán Remekül teljesítettek az MTK Budapest juniorkorú ritmikus gimnasztikázói a Szófia-kupán: Kocsis Evelin buzogánnyal és labdával is a dobogó harmadik fokára állhatott.

Ritmikus gimnasztika 2021.04.01 Rg: „Még várok a pillanatra, amikor minden összejön” – Pigniczki Fanni

Rg: „Még várok a pillanatra, amikor minden összejön” – Pigniczki Fanni Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni a szófiai világkupaversenyről és az olimpiai kvalifikációról osztotta meg gondolatait.

Ritmikus gimnasztika 2021.03.31 Rg: Wiesner Hanna egyszer csak Szófiában találta magát

Rg: Wiesner Hanna egyszer csak Szófiában találta magát Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Wiesner Hanna ezúttal a szófiai világkupaversenyen szerzett értékes tapasztalatokat.

Ritmikus gimnasztika 2021.03.27 Rg: Pigniczki Fanni olimpiai kvótás helyen áll a világkupában

Rg: Pigniczki Fanni olimpiai kvótás helyen áll a világkupában Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni remekelt a világkupa-sorozat első, szófiai állomásán, és összetettben a tizenegyedikként végzett, amely az olimpiai kvalifikációban a harmadik helynek számít – klubunk másik versenyzője, Wiesner Hanna a 37. lett.

Ritmikus gimnasztika 2021.03.25 Rg: Pigniczki Fanni és Wiesner Hanna kezdésre kész a szófiai világkupán

Rg: Pigniczki Fanni és Wiesner Hanna kezdésre kész a szófiai világkupán Szófiában kezdődik a ritmikus gimnasztikázók négy állomásból álló olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozata; péntektől az MTK Budapest két kiválóságának, Pigniczki Fanninak és Wiesner Hannának szoríthatunk.

Ritmikus gimnasztika 2021.03.18 Rg: Gyulai Blanka bízik a közelgő versenylehetőségekben

Rg: Gyulai Blanka bízik a közelgő versenylehetőségekben Az MTK Budapest juniorkorú ritmikus gimnasztikázója, Gyulai Blanka megerősödve várja, hogy újra nagy versenyen léphessen szőnyegre.

Ritmikus gimnasztika 2021.03.14 Rg: Varga Lujza otthon van a juniorválogatottban

Rg: Varga Lujza otthon van a juniorválogatottban Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Varga Lujza a junior együttes kéziszer-válogatott csapatkapitányaként igyekszik a lehető legtöbbet kihozni magából – és a többiekből.

« Előző oldal 1617181920212223242526 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!