Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Hírek

Ritmikus gimnasztika 2021.08.06 Rg: Pigniczki Fanni a 20. helyen zárt Tokióban

Rg: Pigniczki Fanni a 20. helyen zárt Tokióban Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni 84.400 ponttal a 20. helyen végzett a tokiói olimpia összetett versenyében.

Ritmikus gimnasztika 2021.08.05 Rg: Pigniczki Fanni remek formában várja a kezdést Tokióban

Rg: Pigniczki Fanni remek formában várja a kezdést Tokióban Magyar idő szerint péntek hajnalban az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni is bemutatkozik a tokiói olimpián.

Ritmikus gimnasztika 2021.08.01 Rg: a serdülőbajnok Antal Panni minden követ megmozgat a sikerért (LAPSZEMLE)

Rg: a serdülőbajnok Antal Panni minden követ megmozgat a sikerért (LAPSZEMLE) Hogy a Mol Alapítvány által is támogatott serdülőbajnok ritmikus gimnasztikázó, Antal Panni az újdonsült olimpikon Pigniczki Fanni nyomdokaiban jár, azt nemcsak eredmények, hanem dobozba rejtett kövek is bizonyítják.

Ritmikus gimnasztika 2021.07.29 Rg: Pigniczki Fanni is útra kel Tokióba

Rg: Pigniczki Fanni is útra kel Tokióba Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni csütörtök este indul el a tokiói olimpiára.

Ritmikus gimnasztika 2021.07.18 Rg: Pigniczki Fanni negyedik, a junior Kocsis Evelin aranyérmes lett Tel-Avivban

Rg: Pigniczki Fanni negyedik, a junior Kocsis Evelin aranyérmes lett Tel-Avivban Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázói közül Pigniczki Fanni - szalaggal - negyedik hellyel hangolt az olimpiára, míg Kocsis Evelin is ezzel a szerrel nyert a juniorok között Tel-Avivban.

Ritmikus gimnasztika 2021.07.15 Rg: Pigniczki Fanni Tel-Avivban szerepel az olimpia előtt

Rg: Pigniczki Fanni Tel-Avivban szerepel az olimpia előtt Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni Izraelben tartja az olimpia főpróbáját.

Ritmikus gimnasztika 2021.07.14 Rg: „Nagyon jól jött a pluszév” – Pigniczki Fanni (VIDEÓ)

Rg: „Nagyon jól jött a pluszév” – Pigniczki Fanni (VIDEÓ) Klubunk olimpiai kvótás sportolója, Pigniczki Fanni a DIGI Sport műsorában beszélt a Tokióba vezető útjáról.

Ritmikus gimnasztika 2021.07.09 Rg: Pigniczki Fanni Izraelben tartja az olimpia főpróbáját

Rg: Pigniczki Fanni Izraelben tartja az olimpia főpróbáját Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, az olimpiai felkészülés hajrájában még Izraelben versenyez, aztán megkezdi átállását a tokiói időre.

Ritmikus gimnasztika 2021.06.23 Rg: Wiesner Hanna még lelkesebb és magabiztosabb az Eb után

Rg: Wiesner Hanna még lelkesebb és magabiztosabb az Eb után Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Wiesner Hanna értékes tapasztalatokat és megannyi élményt szerzett a várnai Európa-bajnokságon, így minden eddiginél felkészültebben várja a következő viadalokat.

Ritmikus gimnasztika 2021.06.21 RG: „Még mindig nem fogtam fel teljesen” – Pigniczki Fanni (AUDIÓ)

RG: „Még mindig nem fogtam fel teljesen” – Pigniczki Fanni (AUDIÓ) Klubunk friss olimpiai kvótás sportolója, Pigniczki Fanni és egyik edzője, szakosztályunk elnöke, Deutsch-Lazsányi Erika a Manna FM „Lelátó” című műsorában Vobeczky Zoltánnal beszélgetett a történelmi sikerről.

« Előző oldal 1112131415161718192021 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!