Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Hírek

Ritmikus gimnasztika 2021.06.06 Rg: mindig van „hajtűerő” – Fodor Nadin bízik az Eb-finálékban

Rg: mindig van „hajtűerő” – Fodor Nadin bízik az Eb-finálékban Az MTK Budapest kiváló ritmikus gimnasztikázója, Fodor Nadin a jövő héten rajtoló várnai Európa-bajnokságon két fináléért is küzdeni fog a felnőtt együttes kéziszer-válogatott tagjaként.

Ritmikus gimnasztika 2021.05.30 Rg: az együttes kéziszercsapat döntős, Pigniczki Fanni a 22. helyen zárt Pesaróban

Rg: az együttes kéziszercsapat döntős, Pigniczki Fanni a 22. helyen zárt Pesaróban Eseménydús szombati napot zártak az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázói a világkupa-sorozat pesarói állomásán: Pigniczki Fanni az olimpiai kvalifikációs rangsorban a 4., összetettben a 22. helyen végzett, Wiesner Hanna a 40. lett, míg a bravúrosan teljesítő együttes kéziszer-válogatott a 3 karika, 2 pár buzogány vasárnapi fináléjába jutott.

Ritmikus gimnasztika 2021.05.28 Rg: Pigniczki Fanni a 27. helyről várja a folytatást Pesaróban

Rg: Pigniczki Fanni a 27. helyről várja a folytatást Pesaróban Az MTK Budapest kiválósága, Pigniczki Fanni az egyéni összetett verseny 27. helyén áll a ritmikus gimnasztikázók olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozatának utolsó, pesarói állomásának fél távjánál – Wiesner Hanna a 40., a felnőtt együttes kéziszer-válogatott a 12. helyen várja a szombatot.

Ritmikus gimnasztika 2021.05.27 Rg: Pigniczki Fanni Pesaróban őrizheti meg a kvótás helyét

Rg: Pigniczki Fanni Pesaróban őrizheti meg a kvótás helyét Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázói péntektől a pesarói világkupán szerepelnek, amelyen Pigniczki Fanni megőrizheti az olimpiai kvótát jelentő helyét.

Ritmikus gimnasztika 2021.05.25 Rg: „Addig megyek, amíg eljátsszák nekem a Himnuszt” – Kocsis Evelin (LAPSZEMLE)

Rg: „Addig megyek, amíg eljátsszák nekem a Himnuszt” – Kocsis Evelin (LAPSZEMLE) „Vérszemet kaptam, hogy felálljak a dobogó legfelső fokára” – mondja az MTK Budapest 14 éves junior Európa-bajnoki bronzérmes ritmikus gimnasztikázója, Kocsis Evelin, aki remekelt az elmúlt hetek rangos versenyein, ám az aranyérem még hiányzik a kollekciójából.

Ritmikus gimnasztika 2021.05.23 Rg: Kocsis Evelin Bukarestben is dobogóra állt

Rg: Kocsis Evelin Bukarestben is dobogóra állt Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Kocsis Evelin a nagy hagyományokkal bíró bukaresti Irina Deleanu-kupa egyéni juniorversenyében három szerrel is a legjobb három között végzett, így összetettben megérdemelten szerzett bronzérmet.

Ritmikus gimnasztika 2021.05.22 Rg: duplán a dobogón a juniorcsapat Bukarestben

Rg: duplán a dobogón a juniorcsapat Bukarestben Nyolc MTK Budapest-versenyző állt dobogóra a ritmikus gimnasztikázók bukaresti Irina Deleanu-kupájának második napján: a junior együttes kéziszer-válogatott ígéretei kétszer voltak érdekeltek az éremosztón és a felnőttcsapat is érmes lett - utóbbit előre borítékolhattuk. Közben Kocsis Evelin labdával folytatta remeklését az egyéni juniorversenyben.

Ritmikus gimnasztika 2021.05.20 Rg: Pigniczki Fanni már senkinek nem adná át a kvótás helyét

Rg: Pigniczki Fanni már senkinek nem adná át a kvótás helyét Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni a világkupa-sorozat utolsó, pesarói állomásán őrizné meg az olimpiai kvalifikációt jelentő összetett harmadik helyét.

Ritmikus gimnasztika 2021.05.18 Rg: Varga Lujza a junior együttes kéziszer-válogatott egységességében bízik

Rg: Varga Lujza a junior együttes kéziszer-válogatott egységességében bízik Az egységesség lehet a siker egyik kulcsa – vélekedik az Eb-re készülő junior együttes kéziszer-válogatott MTK-s csapatkapitánya, Varga Lujza.

Ritmikus gimnasztika 2021.05.16 Rg: a válogatottság megváltoztatta Jurca Lilla életét

Rg: a válogatottság megváltoztatta Jurca Lilla életét Az MTK Budapest 14 éves ritmikus gimnasztikázója, Jurca Lilla megtisztelőnek érzi, hogy a junior együttes kéziszer-válogatott tagja lehet.

« Előző oldal 1415161718192021222324 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!