Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Hírek

Ritmikus gimnasztika 2020.10.25 Egyre nagyobb biztonság (LAPSZEMLE)

Egyre nagyobb biztonság (LAPSZEMLE) A Mol Alapítvány által támogatott, hamarosan 13 éves ritmikus gimnasztikázó, Gyulai Blanka a korosztályos országos bajnokság után a junior Eb-n is bizonyítana.

Ritmikus gimnasztika 2020.10.18 Semmi különös nem történt

Semmi különös nem történt Ritmikus gimnasztika szakosztályunk legfiatalabb versenyzői is éremesőt rendeztek a szombati országos bajnokságon.

Ritmikus gimnasztika 2020.10.07 A maximumra törekedve

A maximumra törekedve Klubunk egyik legígéretesebb ritmikus gimnasztikázója, Kocsis Evelin a junior országos bajnoki győzelme után a korosztályos Európa-bajnokságon folytathatja remeklését.

Ritmikus gimnasztika 2020.10.05 „Minden úgy lesz, ahogyan lennie kell!”

„Minden úgy lesz, ahogyan lennie kell!” Az MTK Budapest jeles ritmikus gimasztikázója, Pigniczki Fanni nem számított arra a forgatókönyvre, amelyet az olimpiai kvalifikációval kapcsolatosan írtak újra, de igyekszik megint és megint erőt meríteni.

Ritmikus gimnasztika 2020.09.30 Árulkodó pontszámok

Árulkodó pontszámok Ismét kiválóan szerepeltek a ritmikus gimnasztikázóink az országos bajnokságon, a lányok töretlen fejlődését a tavalyihoz képest jelentősen nagyobb pontszámok bizonyították.

Ritmikus gimnasztika 2020.09.29 „Hányszor lehet még eljátszani?”

„Hányszor lehet még eljátszani?” Klubunk ritmikus gimnasztika-szakosztályának elnökét, Deutsch-Lazsányi Erikát is érzékenyen érintette, hogy bár november végén megtartják a kijevi Eb-t, Pigniczki Fanni nem szerezhet azon olimpiai kvótát.

Ritmikus gimnasztika 2020.09.27 Ahogy szokták...

Ahogy szokták... Kitettek magukért ritmikus gimnasztika szakosztályunk tornászai.

Ritmikus gimnasztika 2020.09.25 A szűk keretben is bőségesen

A szűk keretben is bőségesen A ritmikus gimnasztikázók felnőtt és a junior együttes kéziszer-válogatottja számos MTK Budapest-versenyzővel a szűkített keretben kezdte meg a munkát, melynek a jövő évi Európa-bajnokságon szüretelné le a gyümölcsét

Ritmikus gimnasztika 2020.09.23 Vírusinfó

Vírusinfó Ritmikus gimnasztika szakosztályunk egyik versenyzőjének pozitív lett a koronavírustesztje.

Ritmikus gimnasztika 2020.09.11 Újult erő, felfrissült programok (VIDEÓ)

Újult erő, felfrissült programok (VIDEÓ) Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja nemrégiben a Szamos utcai ritmikus gimnasztika csarnokunkban látogatta meg három egyéni juniorválogatott-kerettag versenyzőnket, Kocsis Evelint, Krasznay Blankát és Gyulai Blankát.

« Előző oldal 2021222324252627282930 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!