Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Hírek

Ritmikus gimnasztika 2021.06.21 RG: „Még mindig nem fogtam fel teljesen” – Pigniczki Fanni (AUDIÓ)

RG: „Még mindig nem fogtam fel teljesen” – Pigniczki Fanni (AUDIÓ) Klubunk friss olimpiai kvótás sportolója, Pigniczki Fanni és egyik edzője, szakosztályunk elnöke, Deutsch-Lazsányi Erika a Manna FM „Lelátó” című műsorában Vobeczky Zoltánnal beszélgetett a történelmi sikerről.

Ritmikus gimnasztika 2021.06.21 Mindent vittek

Mindent vittek Idén is tarolt az MTK Budapest ritmikus gimnasztika szakosztálya az országos bajnokságon.

Ritmikus gimnasztika 2021.06.18 Rg: Élete legjobb gyakorlatával jutott ki Tokióba Pigniczki Fanni (VIDEÓ)

Rg: Élete legjobb gyakorlatával jutott ki Tokióba Pigniczki Fanni (VIDEÓ) Pigniczki Fanni, klubunk ritmikus gimnasztikázója és Gelle Noémi edző volt Sipőcz József műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.

Ritmikus gimnasztika 2021.06.15 Rg: „Mintha csak álmodnék” – Pigniczki Fanni

Rg: „Mintha csak álmodnék” – Pigniczki Fanni Az MTK Budapest olimpiai kvótás ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni hétfőn már az ötkarikás ruhakollekcióját is átvette.

Ritmikus gimnasztika 2021.06.14 Rg: virágcsokrok és ováció fogadta Pigniczki Fannit a hazaérkezésekor

Rg: virágcsokrok és ováció fogadta Pigniczki Fannit a hazaérkezésekor Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázóját, az olimpiai kvótát szerzett Pigniczki Fannit - kései hazaérkezése ellenére is - nagy tömeg fogadta és ünnepelte a Városmajorban.

Ritmikus gimnasztika 2021.06.12 Rg: valóra vált az álom – Pigniczki Fanni ott lesz Tokióban!

Rg: valóra vált az álom – Pigniczki Fanni ott lesz Tokióban! Az MTK Budapest kiválósága, Pigniczki Fanni fenomenális Eb-szereplésének köszönhetően 21 év után újra lesz magyar ritmikus gimnasztikázó az olimpián.

Ritmikus gimnasztika 2021.06.11 Rg: Pigniczki Fanni remek teljesítménnyel az Eb összetett döntőjében

Rg: Pigniczki Fanni remek teljesítménnyel az Eb összetett döntőjében Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni a 10. helyen jutott a várnai Európa-bajnokság összetett fináléjába, és szombaton az olimpiai kvótáért léphet szőnyegre.

Ritmikus gimnasztika 2021.06.10 Rg: Pigniczki Fanni a 9. helyről várja az Eb folytatását

Rg: Pigniczki Fanni a 9. helyről várja az Eb folytatását Pigniczki Fanni az előkelő 9., Wiesner Hanna a 26. helyen áll a ritmikus gimnasztikázók várnai Európa-bajnokságának összetett versenyében.

Ritmikus gimnasztika 2021.06.09 Rg: öt szalaggal Eb-hatodik a junior együttes kéziszercsapat

Rg: öt szalaggal Eb-hatodik a junior együttes kéziszercsapat Öt szalaggal a hatodik, összetettben a hetedik helyen végzett a junior együttes kéziszer-válogatott a várnai Európa-bajnokságon.

Ritmikus gimnasztika 2021.06.08 Rg: szerdán kezdődik a várnai Európa-bajnokság

Rg: szerdán kezdődik a várnai Európa-bajnokság A ritmikus gimnasztikázók szerdán rajtoló várnai Európa-bajnokságán összesen tíz versenyző képviseli az MTK Budapestet; Pigniczki Fanninak most nyílik utoljára esélye az olimpiai kvóta megszerzésére.

« Előző oldal 1314151617181920212223 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!