Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Hírek

Ritmikus gimnasztika 2020.12.01 Helyére került a magyar ritmikus gimnasztika (LAPSZEMLE)

Helyére került a magyar ritmikus gimnasztika (LAPSZEMLE) Deutsch-Lazsányi Erika értékelte a kijevi, Európa-bajnoki szereplést a Magyar Torna Szövetség Facebook-oldalán.

Ritmikus gimnasztika 2020.11.29 „Elsőre nagyon jó volt!”

„Elsőre nagyon jó volt!” Pigniczki Fanni összességében elégedett a kijevi Eb-n nyújtott teljesítményével és a tizenegyedik helyével.

Ritmikus gimnasztika 2020.11.28 „Csináltam, amit a szívem diktált”

„Csináltam, amit a szívem diktált” A sportági történelmet író Kocsis Evelin végig hitt a junior Európa-bajnoki éremben, de sosem érezte kötelezőnek, hogy a dobogón kell állnia.

Ritmikus gimnasztika 2020.11.27 Bánat- és örömkönnyek Kijevben

Bánat- és örömkönnyek Kijevben Kocsis Evelin szalaggal rontott, de buzogánnyal már csak azért is bemasírozott a ritmikus gimnasztikázók junior Eb-jének döntőjébe, melyben így három szerrel lesz érdekelt. Krasznay Blanka és Gyulai Blanka is nagyszerűen teljesített a második napon.

Ritmikus gimnasztika 2020.11.26 Kocsis Evelin két szerrel már döntős!

Kocsis Evelin két szerrel már döntős! Kocsis Evelin labdával és kötéllel is bekerült a kijevi ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság nyolcas fináléjába.

Ritmikus gimnasztika 2020.11.25 Csütörtökön kezdődik a kijevi Európa-bajnokság

Csütörtökön kezdődik a kijevi Európa-bajnokság Csupán huszonhárom ország ötvenhét junior- és ötvenhat felnőttversenyzője indul az ukrán fővárosban. A junioroknál tizenöt, a felnőtteknél huszonegy ország lépett vissza. A magyar színeket a felnőttek mezőnyében Pigniczki Fanni képviseli.

Ritmikus gimnasztika 2020.11.23 Nekivágtunk a nagy kalandnak

Nekivágtunk a nagy kalandnak Elindultak Kijevbe klubunk válogatott ritmikus gimnasztikázói, akik egy hónapja még nem teljesen hittek abban, hogy részt vehetnek az Európa-bajnokságon.

Ritmikus gimnasztika 2020.11.21 Nem egyszerű, de indulunk az Eb-re

Nem egyszerű, de indulunk az Eb-re A járványhelyzet miatt minden apró részletre odafigyelve indulnak Kijevbe klubunk ritmikus gimnasztikázói, hogy bemutassák gyakorlataikat az év legfontosabb versenyén, az Európa-bajnokságon.

Ritmikus gimnasztika 2020.11.17 Táncra fel! (VIDEÓ)

Táncra fel! (VIDEÓ) Íme, a 2020-as ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság hivatalos himnusza! A videóban felbukkannak klubunk kiváló sportolói is: Gyulai Blanka, Kocsis Evelin, Krasznay Blanka és Pigniczki Fanni.

Ritmikus gimnasztika 2020.10.28 Fantasztikus négyes

Fantasztikus négyes A felnőttek között Pigniczki Fanni, a juniorok mezőnyében Gyulai Blanka, Kocsis Evelin és Krasznay Blanka indul a kijevi ritmikus gimnasztika Eb-n.

« Előző oldal 1920212223242526272829 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!