Kézilabda
Suba Sára

Hírek

Kosárlabda női 2021.02.24 Hatalmas csata, hosszabbítás – így kapott ki a TFSE-MTK a Magyar-kupában

Hatalmas csata, hosszabbítás – így kapott ki a TFSE-MTK a Magyar-kupában Óriási csatában, hosszabbítás után 85–79-re kikapott az Atomerőmű-KSC Szekszárdtól a TFSE-MTK Budapest női kosárlabdacsapata a Gabányi László Sportcsarnokban zajló Magyar-kupa negyeddöntőjében.

Atlétika 2021.02.24 Atlétika: az ugrás, ami Európa-bajnoki indulást érhet (VIDEÓ)

Atlétika: az ugrás, ami Európa-bajnoki indulást érhet (VIDEÓ) Nagyszerű atlétánkkal, Jankovics Dániellel beszélgettünk, aki hétvégén 2.24-es egyéni csúccsal megvédte magasugrásban fedettpályás országos bajnoki címét.

Ritmikus gimnasztika 2021.02.24 Ritmikus gimnasztikázóink prímán elvégezték az olasz melót

Ritmikus gimnasztikázóink prímán elvégezték az olasz melót Pigniczki Fanni és Kocsis Evelin légiósnak állt, és az olasz ritmikus gimnasztika-bajnokság (Serie A) nápolyi helyszínén bizonyított.

Atlétika 2021.02.24 „Megint kijött a lépés” – a rúdugró Nagy Marcell a bajnoki címvédésről

„Megint kijött a lépés” – a rúdugró Nagy Marcell a bajnoki címvédésről „Ha nem nyerek, még a végén ráfogják a tavalyi sikeremre, hogy csak a szerencsének köszönhetem” – mondja az MTK Budapest immár kétszeres fedettpályás felnőttbajnok rúdugrója, Nagy Marcell.

Kézilabda 2021.02.24 Kézilabda: MTK Budapest–FTC-Rail Cargo Hungaria beharangozó (VIDEÓ)

Kézilabda: MTK Budapest–FTC-Rail Cargo Hungaria beharangozó (VIDEÓ) Szöllősi-Zácsik Szandrával beszélgettünk a Ferencváros elleni mérkőzés előtt.

eSport 2021.02.23 Esport: Új szerepkörükben - Interjú Kiss Ákossal és Mihály Barnával

Esport: Új szerepkörükben - Interjú Kiss Ákossal és Mihály Barnával Kiss a középpályán szerzett fontos találatokat, Mihály harmadik posztján lépett pályára harmadik szezonjában. Ezúttal az idény legjobbjai közé játszotta be magát.

Cselgáncs 2021.02.23 Cselgáncs: Az élsportoló élete (VIDEÓ)

Cselgáncs: Az élsportoló élete (VIDEÓ) Gőz Roland a Hero Program csatornájának vallott az élsportolói lét szépségeiről és nehézségeiről.

Atlétika 2021.02.23 Renner Luca „Mindig a magasugrás felé húzott a szívem”

Renner Luca „Mindig a magasugrás felé húzott a szívem” Az MTK Tube „Dumálj rá!” sorozatának következő epizódjában magasugrónk, Renner Luca beszél rá az atlétikára.

MTK Budapest 2021.02.23 Brüll Alfréd végrendelete. Az igazi mecénás örökhagyó. 1. rész

Brüll Alfréd végrendelete. Az igazi mecénás örökhagyó. 1. rész MTK legendárium | 91. rész. Szekrényessy Attila sorozata.

Kézilabda 2021.02.23 Kézilabda: A Ferencváros következik

Kézilabda: A Ferencváros következik A K&H női kézilabdaliga 13. fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungariát látjuk vendégül az Elektromos-csarnokban. A mérkőzést élőben közvetítjük YouTebe-csatornánkon.

123456 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!