Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Hírek

Ritmikus gimnasztika 2021.03.27 Rg: Pigniczki Fanni olimpiai kvótás helyen áll a világkupában

Rg: Pigniczki Fanni olimpiai kvótás helyen áll a világkupában Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni remekelt a világkupa-sorozat első, szófiai állomásán, és összetettben a tizenegyedikként végzett, amely az olimpiai kvalifikációban a harmadik helynek számít – klubunk másik versenyzője, Wiesner Hanna a 37. lett.

Ritmikus gimnasztika 2021.03.25 Rg: Pigniczki Fanni és Wiesner Hanna kezdésre kész a szófiai világkupán

Rg: Pigniczki Fanni és Wiesner Hanna kezdésre kész a szófiai világkupán Szófiában kezdődik a ritmikus gimnasztikázók négy állomásból álló olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozata; péntektől az MTK Budapest két kiválóságának, Pigniczki Fanninak és Wiesner Hannának szoríthatunk.

Ritmikus gimnasztika 2021.03.18 Rg: Gyulai Blanka bízik a közelgő versenylehetőségekben

Rg: Gyulai Blanka bízik a közelgő versenylehetőségekben Az MTK Budapest juniorkorú ritmikus gimnasztikázója, Gyulai Blanka megerősödve várja, hogy újra nagy versenyen léphessen szőnyegre.

Ritmikus gimnasztika 2021.03.14 Rg: Varga Lujza otthon van a juniorválogatottban

Rg: Varga Lujza otthon van a juniorválogatottban Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Varga Lujza a junior együttes kéziszer-válogatott csapatkapitányaként igyekszik a lehető legtöbbet kihozni magából – és a többiekből.

Ritmikus gimnasztika 2021.03.12 Rg: márciusban kezdődik a világkupa-sorozat

Rg: márciusban kezdődik a világkupa-sorozat Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni számára az olimpiai kvóta a tét a már márciusban elrajtoló világkupa-sorozatban és az azt követő Európa-bajnokságon.

Ritmikus gimnasztika 2021.03.03 Rg: „Nagyon vigyázunk erre a juniorcsapatra” – Deutsch-Lazsányi Erika

Rg: „Nagyon vigyázunk erre a juniorcsapatra” – Deutsch-Lazsányi Erika A hazai ritmikus gimnasztika-szövetség technikai bizottságának, egyben klubunk szakosztályának elnökével, Deutsch-Lazsányi Erikával a több MTK-ígéretet soraiban tudó junior együttes kéziszer-válogatottról beszélgettünk.

Ritmikus gimnasztika 2021.02.27 Rg: Kocsis Evelin „dresszhelyzetben” is remekel

Rg: Kocsis Evelin „dresszhelyzetben” is  remekel Azt MTK Budapest 14 éves ritmikus gimnasztikázója, Kocsis Evelin maradandó élményeket szerzett az olasz bajnokság nápolyi állomásán.

Ritmikus gimnasztika 2021.02.26 Rg: Pigniczki Fanni már szinte családtag a Serie A-s milánói klubban

Rg: Pigniczki Fanni már szinte családtag a Serie A-s milánói klubban Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni remek formát mutatott az olasz bajnokság nyitóversenyén.

Ritmikus gimnasztika 2021.02.25 Rg: „Régóta vágytam ilyen versenyre” – Wiesner Hanna

Rg: „Régóta vágytam ilyen versenyre” – Wiesner Hanna Klubunk ritmikus gimnasztikázója, Wiesner Hanna hosszú idő után mutathatta meg magát a moszkvai nemzetközi versenyen.

Ritmikus gimnasztika 2021.02.24 Ritmikus gimnasztikázóink prímán elvégezték az olasz melót

Ritmikus gimnasztikázóink prímán elvégezték az olasz melót Pigniczki Fanni és Kocsis Evelin légiósnak állt, és az olasz ritmikus gimnasztika-bajnokság (Serie A) nápolyi helyszínén bizonyított.

« Előző oldal 1718192021222324252627 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!