Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Hírek

Ritmikus gimnasztika 2021.02.21 Rg: a juniorcsapat az ötödik, Wiesner Hanna a huszadik lett Moszkvában

Rg: a juniorcsapat az ötödik, Wiesner Hanna a huszadik lett Moszkvában A ritmikus gimnasztikázók Moszkvában rendezett nemzetközi viadalán a junior együttes kéziszer-válogatott négy MTK-ígérettel a soraiban végzett az ötödik helyen, klubunk egyéni felnőttversenyzője, Wiesner Hanna pedig a huszadik pozícióban zárt.

Ritmikus gimnasztika 2021.02.18 Rg: Wiesner Hanna és a juniorcsapat is szőnyegre lép Moszkvában

Rg: Wiesner Hanna és a juniorcsapat is szőnyegre lép Moszkvában Péntektől rangos nemzetközi viadalon vesznek részt az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázói: Wiesner Hanna a felnőttek egyéni versenyében, Mészáros Alexa, Szabados Dóra, Varga Lujza és Virga Emma a junior együttes kéziszer-válogatott tagjaként bizonyíthat az orosz fővárosban.

Ritmikus gimnasztika 2021.02.13 Rg: a vb-hatodik junior együttes kéziszercsapat sem volt elsőre tökéletes

Rg: a vb-hatodik junior együttes kéziszercsapat sem volt elsőre tökéletes Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázóival teletűzdelt junior együttes kéziszercsapat is hasonló utat járna be, mint az eggyel korábbi korosztályos válogatott.

Ritmikus gimnasztika 2021.02.05 Moszkvában eshet át a tűzkeresztségen a junior együttes kéziszercsapat

Moszkvában eshet át a tűzkeresztségen a junior együttes kéziszercsapat Rangos oroszországi versenyre készülnek a korosztályos válogatott ritmikus gimnasztikázóink: a junior együttes kéziszercsapat februárban először kaphat visszajelzést az eddig elvégzett munkájáról.

Ritmikus gimnasztika 2021.01.30 Budapesten lesz a 2024-es ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság

Budapesten lesz a 2024-es ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság A hatodik világeseményére készülhet a szakág a magyar fővárosban, legutóbb 2017-ben volt házigazda Budapest.

Ritmikus gimnasztika 2021.01.23 „Egy évvel tapasztaltabb lettem” – a szülinapos Pigniczki Fanni

„Egy évvel tapasztaltabb lettem” – a szülinapos Pigniczki Fanni Klubunk kiváló ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni ma – január 23-án – ünnepli a 21. születésnapját.

Ritmikus gimnasztika 2021.01.19 Pigniczki Fanni kétféleképpen is elérheti, hogy ott legyen az olimpia rg-mezőnyében

Pigniczki Fanni kétféleképpen is elérheti, hogy ott legyen az olimpia rg-mezőnyében Az MTK Budapest ritmikus gimnasztika szakosztályának elnöke, Deutsch-Lazsányi Erika többek között Pigniczki Fanni olimpiai esélyeire, az együttes kéziszercsapatok terveire és a magyar versenyzők nemzetközi megítélésére is kitért a hazai szövetségnek adott interjújában.

Ritmikus gimnasztika 2021.01.03 A legjobbak között

A legjobbak között Junior Eb-bronzérmes ritmikus gimnasztikázónknak, Kocsis Evelinnek különösen jól esett, hogy az MTK Budapest legjobb utánpótláskorú sportolójának választották 2020-ban, és újult erővel kezdi meg felkészülését az idei év versenyeire.

Ritmikus gimnasztika 2020.12.04 Töretlen akarat (LAPSZEMLE)

Töretlen akarat (LAPSZEMLE) Ha egyetlen szó van, amelyet a junior ritmikus gimnasztika Eb-n bronzérmet szerző 14 éves Kocsis Evelin nem ismer, az a „feladom”.

Ritmikus gimnasztika 2020.12.02 Véget nem érő kijevi sztorik

Véget nem érő kijevi sztorik A ritmikus gimnasztika Eb után azt is megtudtuk, Pigniczki Fanninak miért kell olykor kézilabdakapusként helytállnia a szőnyegen, vagy éppen milyen szokatlan kérelem hangzott el a lihegőben, amíg Kocsis Evelin a bronzérmet jelentő pontokra várt.

« Előző oldal 1819202122232425262728 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!