Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Hírek

Ritmikus gimnasztika 2021.12.09 Ritmikus gimnasztika: „Köszönöm a klubnak, a szakosztálynak és mindenkinek, akinek része volt ebben!” (GALÉRIA)

Ritmikus gimnasztika: „Köszönöm a klubnak, a szakosztálynak és mindenkinek, akinek része volt ebben!” (GALÉRIA) Olimpikon ritmikus gimnasztikázónk, Pigniczki Fanni átvette új - élete első - autóját.

Ritmikus gimnasztika 2021.11.29 Rg: remekül sikerült Pigniczki Fanni spanyolországi szezonzárása

Rg: remekül sikerült Pigniczki Fanni spanyolországi szezonzárása Az MTK Budapest olimpikon ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni győzelemhez segítette ideiglenes csapatát a spanyol bajnokságban.

Ritmikus gimnasztika 2021.11.26 Rg: Pigniczki Fanni Spanyolországban zárja az évet

Rg: Pigniczki Fanni Spanyolországban zárja az évet Az MTK Budapest olimpikon ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni a spanyol bajnoki finálé vendégszereplőjeként várja az idei utolsó megméretését.

Ritmikus gimnasztika 2021.11.14 Rg: sikeres bemutatót tartott Pigniczki Fanni és az olimpiai bajnok Linoj Asram

Rg: sikeres bemutatót tartott Pigniczki Fanni és az olimpiai bajnok Linoj Asram Az újdonsült olimpiai bajnok ritmikus gimnasztikázó, az izraeli Linoj Asram a 21 év után magyar olimpiai kvótát szerző Pigniczki Fannival tartott sikeres workshopot a Mom Sportban.

Ritmikus gimnasztika 2021.11.06 RG: Pigniczki Fanni és Gelle Noémi a Reggeli Startban (VIDEÓ)

RG: Pigniczki Fanni és Gelle Noémi a Reggeli Startban (VIDEÓ) Klubunk ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni és edzője, Gelle Noémi volt Szedmák Zita műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.

Ritmikus gimnasztika 2021.10.31 Rg: Pigniczki Fanni a vb után elérzékenyülve és felszabadultan búcsúzik az évtől

Rg: Pigniczki Fanni a vb után elérzékenyülve és felszabadultan búcsúzik az évtől Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni ugyanúgy elégedetten értékelt a világbajnoki 14. helyezése után, mint edzője Gelle Noémi és Deutsch-Lazsányi Erika.

Ritmikus gimnasztika 2021.10.30 Rg: Pigniczki Fanni a 14. helyen zárt a világbajnokságon

Rg: Pigniczki Fanni a 14. helyen zárt a világbajnokságon Pigniczki Fanni a szombati összetett döntőben 90.450 pontot gyűjtött, így az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója a 14. helyen fejezte be a világbajnokságot Japánban.

Ritmikus gimnasztika 2021.10.29 Rg: a világbajnokság 14. helyén zárt az együttes kéziszer-válogatott

Rg: a világbajnokság 14. helyén zárt az együttes kéziszer-válogatott A magyar együttes kéziszer-válogatott a négy MTK Budapest-versenyzővel a soraiban a összetett 14. helyet szerezte meg a Japánban zajló ritmikus gimnasztika-világbajnokságon.

Ritmikus gimnasztika 2021.10.29 Rg: Pigniczki Fanni a döntővel már elérte a célját a világbajnokságon

Rg: Pigniczki Fanni a döntővel már elérte a célját a világbajnokságon Az MTK Budapest világbajnoki összetett döntőbe jutott ritmikus gimnasztikázójának, Pigniczki Fanninak a teljesítményét edzője, Gelle Noémi és Deutsch-Lazsányi Erika is méltatta.

Ritmikus gimnasztika 2021.10.28 Rg: Pigniczki Fanni összetett döntős a világbajnokságon

Rg: Pigniczki Fanni összetett döntős a világbajnokságon Az MTK Budapest olimpikonja, Pigniczki Fanni két újabb remek gyakorlattal folytatta a szereplését a Japánban zajló ritmikus gimnasztika-világbajnokságon, és az összetett selejtezőből a 14. helyen jutott a szombati döntőbe.

« Előző oldal 1011121314151617181920 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!