Atlétika
Krizsán Xénia

Rg: Lengyelországban is az élmezőnyben

Publikálva: 2021.09.22 Frissítve: 2021.09.22 Ritmikus gimnasztika

Wiesner Hanna, Vörös Szonja, Gyulai Blanka és Cseh Dorottya is szépen szerepelt a ritmikus gimnasztikázók lengyelországi Gdynia Ritmic Stars kupáján.

A lengyelországi Gdynia Ritmic Stars elnevezésű kupán szerepelt péntektől vasárnapig az MTK Budapest négy ritmikus gimnasztikázója is. A hét ország sportolóit felvonultató esemény felnőttjei között Wiesner Hannáért szurkolhattunk. 

Hanna mind a négy szerrel bemutatta a gyakorlatát, és mindegyikkel az élmezőnyhöz tartozott, végül összetettben az előkelő ötödik helyen zárt, 81.450 ponttal. 

A juniorok között Vörös Szonja és Gyulai Blanka is négy szerrel lépett szőnyegre. Szonja labdával és szalaggal is a harmadik helyen zárt, összességében pedig 74.850 ponttal a negyedik helyen végzett a megméretésen. Blanka is a mezőny elejéhez tartozott, ő 66.250 ponttal az ötödik pozícióban fejezte be a versenyt.

Az eseményen az MTK Budapest színeiben ott volt a 2008-as korosztályt képviselve Cseh Dorottya is, aki labda-, valamint buzogánygyakorlatát adta elő, és tartozott a legjobbak közé. 

A részletes eredmények ITT érhetők el. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!