Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Hírek

Ritmikus gimnasztika 2020.09.04 Óvatos hangolódás

Óvatos hangolódás Klubunk olimpiai kvótára is esélyes ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni, amíg nem döntenek a decemberi Eb sorsáról, csak óvatosan hangolódik a világversenyre.

Ritmikus gimnasztika 2020.08.12 Az államtitkárasszony és a klub elnöke is megtekintette az edzést (GALÉRIA)

Az államtitkárasszony és a klub elnöke is megtekintette az edzést (GALÉRIA) Nyílt, kontrolledzést tartottak ritmikus gimnasztikázóink.

Ritmikus gimnasztika 2020.08.09 Válogatott értékek

Válogatott értékek Klubunk ritmikus gimnasztika szakosztályának edzőnője, Koch-Tiringer Tímea ejtett szót a három egyéni juniorválogatott versenyzőnk felkészüléséről.

Ritmikus gimnasztika 2020.08.05 Emlékekkel díszített bőrönd

Emlékekkel díszített bőrönd Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Wiesner Hanna nem retten meg a nehezebb feladatoktól sem.

Ritmikus gimnasztika 2020.08.01 Bárányok helyett gyakorlatok

Bárányok helyett gyakorlatok Az MTK Budapest egyik legígéretesebb ritmikus gimnasztikázója, a junior Európa-bajnokságra igyekvő Gyulai Blanka gondolatai is a szeretett sportága körül forognak.

Ritmikus gimnasztika 2020.07.30 Kérek egy versenyt, ejtés nélkül!

Kérek egy versenyt, ejtés nélkül! Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Juhász Anna már nagyon várja a versenyeket, amelyeken hibátlanul mutathatja be megújult gyakorlatait.

Ritmikus gimnasztika 2020.07.28 Vágyakkal teli dressztartó

Vágyakkal teli dressztartó Ritmikus gimnasztika szakosztályunk kiváló versenyzője, Juhász Emma több forgatókönyvvel készül a versenyekre, és sikere is előre meg van írva.

Ritmikus gimnasztika 2020.07.25 Az ölelés ereje

Az ölelés ereje Az MTK Budapest 14 éves juniorválogatott ritmikus gimnasztikázója, Krasznay Blanka kiváló hangulatban és igazi szeretettel körülvéve készül a fő versenyeire.

Ritmikus gimnasztika 2020.07.23 Készül a meglepetés

Készül a meglepetés Válogatott ritmikus gimnasztikázónk, Pigniczki Fanni továbbra is remek formában és hangulatban készül az Európa-bajnokságra, amelyre meglepetést is tartogat.

Ritmikus gimnasztika 2020.07.10 Lépéselőnyben

Lépéselőnyben A ritmikus gimnasztikázóink szakosztályának elnöke, Deutsch-Lazsányi Erika hisz abban, hogy a hátrányból előnyt kovácsoltak a sportolóink, és Pigniczki Fanni is a legtöbb vetélytársa előtt jár a felkészülésben.

« Előző oldal 2122232425262728293031 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!