Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Hírek

Ritmikus gimnasztika 2022.02.03 Rg: arra kerestük a választ, hogy ritmikus gimnasztikázóink mit szeretnének elérni az életben (VIDEÓ)

Rg: arra kerestük a választ, hogy ritmikus gimnasztikázóink mit szeretnének elérni az életben (VIDEÓ) Az MTK Tube „Kedvenceink kedvencei” sorozatában sportolóinkat életük nagy vágyáról kérdeztük. Aki válaszol: Pigniczki Fanni, Wiesner Hanna, Kocsis Evelin, Vörös Szonja, Cseh Dorottya, Gelle Noémi és Koch-Tiringer Tímea.

Ritmikus gimnasztika 2022.01.27 Mit csinálnak legszívesebben a ritmikus gimnasztikázók, ha éppen nem ritmikus gimnasztikáznak? (VIDEÓ)

Mit csinálnak legszívesebben a ritmikus gimnasztikázók, ha éppen nem ritmikus gimnasztikáznak? (VIDEÓ) Az MTK Tube „Kedvenceink kedvencei” sorozatában sportolóinkat kedvenc időtöltésükről kérdeztük. Aki válaszol: Pigniczki Fanni, Wiesner Hanna, Kocsis Evelin, Vörös Szonja, Cseh Dorottya, Gelle Noémi és Koch-Tiringer Tímea.

Ritmikus gimnasztika 2022.01.20 Ritmikus gimnasztika: ki ez az állat? (VIDEÓ)

Ritmikus gimnasztika: ki ez az állat? (VIDEÓ) Az MTK Tube következő epizódjában ritmikus gimnasztikázóink és a szakmai stáb néhány tagja mondja el, hogy melyik állatot szereti legjobban. Aki válaszol: Pigniczki Fanni, Wiesner Hanna, Kocsis Evelin, Vörös Szonja, Cseh Dorottya, Gelle Noémi és Koch-Tiringer Tímea.

Ritmikus gimnasztika 2022.01.14 Kedvenceink kedvenc itala (VIDEÓ)

Kedvenceink kedvenc itala (VIDEÓ) Az MTK Tube következő epizódjában ritmikus gimnasztikázóink és a szakmai stáb néhány tagja mondja el, hogy melyik italt szereti legjobban. Aki válaszol: Pigniczki Fanni, Wiesner Hanna, Kocsis Evelin, Vörös Szonja, Cseh Dorottya, Gelle Noémi és Koch-Tiringer Tímea.

Ritmikus gimnasztika 2022.01.12 Kedvenceink kedvencei (VIDEÓ)

Kedvenceink kedvencei (VIDEÓ) Az MTK Tube következő epizódjában ritmikus gimnasztikázóink és a szakmai stáb néhány tagja mondja el, hogy melyik ételt szereti legjobban. Aki válaszol: Pigniczki Fanni, Wiesner Hanna, Kocsis Evelin, Vörös Szonja, Cseh Dorottya, Gelle Noémi és Koch-Tiringer Tímea.

Ritmikus gimnasztika 2022.01.10 Kedvenceink kedvencei (VIDEÓ)

Kedvenceink kedvencei (VIDEÓ) Az MTK Tube következő epizódjában ritmikus gimnasztikázóink és a szakmai stáb néhány tagja mondja el, hogy melyik várost szereti legjobban. Aki válaszol: Pigniczki Fanni, Wiesner Hanna, Kocsis Evelin, Vörös Szonja, Cseh Dorottya, Gelle Noémi és Koch-Tiringer Tímea.

Ritmikus gimnasztika 2022.01.08 Kedvenceink kedvencei (VIDEÓ)

Kedvenceink kedvencei (VIDEÓ) Ritmikus gimnasztikázóink és a szakmai stáb néhány tagja mondja el, hogy melyik színészt szereti legjobban. Aki válaszol: Pigniczki Fanni, Wiesner Hanna, Kocsis Evelin, Vörös Szonja, Cseh Dorottya, Gelle Noémi és Koch-Tiringer Tímea.

Ritmikus gimnasztika 2021.12.17 Rg: „Nem elég csak szeretni, amit csinálunk” – Urbán-Szabó Mónika

Rg: „Nem elég csak szeretni, amit csinálunk” – Urbán-Szabó Mónika Az MTK Budapest válogatott ritmikus gimnasztikázójával, Urbán-Szabó Mónikával beszélgettünk a felnőtt együttes kéziszercsapat sikeres évéről.

Ritmikus gimnasztika 2021.12.13 Kedvenceink kedvencei (VIDEÓ)

Kedvenceink kedvencei (VIDEÓ) Ritmikus gimnasztikázóink és a szakmai stáb néhány tagja mondja el, hogy melyik könyvet szereti legjobban. Aki válaszol: Pigniczki Fanni, Wiesner Hanna, Kocsis Evelin, Vörös Szonja, Cseh Dorottya, Gelle Noémi és Koch-Tiringer Tímea.

Ritmikus gimnasztika 2021.12.12 Ritmikus gimnasztika: kedvenceink kedvencei (VIDEÓ)

Ritmikus gimnasztika: kedvenceink kedvencei (VIDEÓ) Ritmikus gimnasztikázóink és a szakmai stáb néhány tagja mondja el, hogy melyik filmet szereti a legjobban. Aki válaszol: Pigniczki Fanni, Wiesner Hanna, Kocsis Evelin, Vörös Szonja, Cseh Dorottya, Gelle Noémi és Koch-Tiringer Tímea.

« Előző oldal 910111213141516171819 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!