Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Hírek

Ritmikus gimnasztika 2021.03.14 Rg: Varga Lujza otthon van a juniorválogatottban

Rg: Varga Lujza otthon van a juniorválogatottban Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Varga Lujza a junior együttes kéziszer-válogatott csapatkapitányaként igyekszik a lehető legtöbbet kihozni magából – és a többiekből.

Ritmikus gimnasztika 2021.03.12 Rg: márciusban kezdődik a világkupa-sorozat

Rg: márciusban kezdődik a világkupa-sorozat Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni számára az olimpiai kvóta a tét a már márciusban elrajtoló világkupa-sorozatban és az azt követő Európa-bajnokságon.

Ritmikus gimnasztika 2021.03.03 Rg: „Nagyon vigyázunk erre a juniorcsapatra” – Deutsch-Lazsányi Erika

Rg: „Nagyon vigyázunk erre a juniorcsapatra” – Deutsch-Lazsányi Erika A hazai ritmikus gimnasztika-szövetség technikai bizottságának, egyben klubunk szakosztályának elnökével, Deutsch-Lazsányi Erikával a több MTK-ígéretet soraiban tudó junior együttes kéziszer-válogatottról beszélgettünk.

Ritmikus gimnasztika 2021.02.27 Rg: Kocsis Evelin „dresszhelyzetben” is remekel

Rg: Kocsis Evelin „dresszhelyzetben” is  remekel Azt MTK Budapest 14 éves ritmikus gimnasztikázója, Kocsis Evelin maradandó élményeket szerzett az olasz bajnokság nápolyi állomásán.

Ritmikus gimnasztika 2021.02.26 Rg: Pigniczki Fanni már szinte családtag a Serie A-s milánói klubban

Rg: Pigniczki Fanni már szinte családtag a Serie A-s milánói klubban Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni remek formát mutatott az olasz bajnokság nyitóversenyén.

Ritmikus gimnasztika 2021.02.25 Rg: „Régóta vágytam ilyen versenyre” – Wiesner Hanna

Rg: „Régóta vágytam ilyen versenyre” – Wiesner Hanna Klubunk ritmikus gimnasztikázója, Wiesner Hanna hosszú idő után mutathatta meg magát a moszkvai nemzetközi versenyen.

Ritmikus gimnasztika 2021.02.24 Ritmikus gimnasztikázóink prímán elvégezték az olasz melót

Ritmikus gimnasztikázóink prímán elvégezték az olasz melót Pigniczki Fanni és Kocsis Evelin légiósnak állt, és az olasz ritmikus gimnasztika-bajnokság (Serie A) nápolyi helyszínén bizonyított.

Ritmikus gimnasztika 2021.02.21 Rg: a juniorcsapat az ötödik, Wiesner Hanna a huszadik lett Moszkvában

Rg: a juniorcsapat az ötödik, Wiesner Hanna a huszadik lett Moszkvában A ritmikus gimnasztikázók Moszkvában rendezett nemzetközi viadalán a junior együttes kéziszer-válogatott négy MTK-ígérettel a soraiban végzett az ötödik helyen, klubunk egyéni felnőttversenyzője, Wiesner Hanna pedig a huszadik pozícióban zárt.

Ritmikus gimnasztika 2021.02.18 Rg: Wiesner Hanna és a juniorcsapat is szőnyegre lép Moszkvában

Rg: Wiesner Hanna és a juniorcsapat is szőnyegre lép Moszkvában Péntektől rangos nemzetközi viadalon vesznek részt az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázói: Wiesner Hanna a felnőttek egyéni versenyében, Mészáros Alexa, Szabados Dóra, Varga Lujza és Virga Emma a junior együttes kéziszer-válogatott tagjaként bizonyíthat az orosz fővárosban.

Ritmikus gimnasztika 2021.02.13 Rg: a vb-hatodik junior együttes kéziszercsapat sem volt elsőre tökéletes

Rg: a vb-hatodik junior együttes kéziszercsapat sem volt elsőre tökéletes Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázóival teletűzdelt junior együttes kéziszercsapat is hasonló utat járna be, mint az eggyel korábbi korosztályos válogatott.

« Előző oldal 678910111213141516 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!