Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Hírek

Ritmikus gimnasztika 2022.07.13 Rg: Pigniczki Fanni két bronzéremmel kezdte a Világjátékokat (VIDEÓK)

Rg: Pigniczki Fanni két bronzéremmel kezdte a Világjátékokat (VIDEÓK) Pigniczki Fanni remekelt a Világjátékokon a ritmikus gimnasztikázók első versenynapján, és karikával, valamint labdával is bronzérmet szerzett.

Ritmikus gimnasztika 2022.07.12 Rg: Pigniczki Fanni bemutatkozik a Világjátékokon

Rg: Pigniczki Fanni bemutatkozik a Világjátékokon Az MTK Budapest olimpikon ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni magyar idő szerint kedd késő este kezdi meg szereplését a Világjátékokon.

Ritmikus gimnasztika 2022.07.09 Ritmikus gimnasztika: tökéletességre törekszik (VIDEÓ)

Ritmikus gimnasztika: tökéletességre törekszik (VIDEÓ) Klubunk nagyszerű ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni a közelgő Világjátékokkal kapcsolatban adott interjút a DIGI Sportnak.

Ritmikus gimnasztika 2022.07.06 Rg: Pigniczki Fanni sporttörténelmet ír a birminghami Világjátékokon

Rg: Pigniczki Fanni sporttörténelmet ír a birminghami Világjátékokon Pigniczki Fanni az első magyar ritmikus gimnasztikázó, aki olimpián és Világjátékokon is bemutatkozhat.

Ritmikus gimnasztika 2022.06.20 Rg Eb: a finálékból lehet építkezni a világbajnokságra

Rg Eb: a finálékból lehet építkezni a világbajnokságra Az egyéni versenyzők mellett az együttes kéziszer-válogatott is nagyszerűen helytállt a ritmikus gimnasztikázók tel-avivi Eb-jén, amely után Deutsch-Lazsányi Erika úgy látja, az eredményekből lehet építkezni a világbajnokságra.

Ritmikus gimnasztika 2022.06.18 Rg Eb: összetett nyolcadik és finalista az együttes kéziszercsapat

Rg Eb: összetett nyolcadik és finalista az együttes kéziszercsapat A 3 szalag, 2 labda gyakorlatával a fináléba jutott, az összetett csapatversenyben pedig az előkelő nyolcadik helyen végzett a magyar együttes kéziszer-válogatott a Tel-Avivban zajló ritmikus gimnasztika Európa-bajnokságon.

Ritmikus gimnasztika 2022.06.18 Rg Eb: Pigniczki Fanni a 14., Wiesner Hanna a 18. lett összetettben

Rg Eb: Pigniczki Fanni a 14., Wiesner Hanna a 18. lett összetettben Pigniczki Fanni a 14., Wiesner Hanna pedig a 18. helyen végzett a Tel-Avivban zajló ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság egyéni összetett fináléjában, melyet a hazaiak kedvence, Daria Atamanov nyert meg.

Ritmikus gimnasztika 2022.06.17 Rg Eb: Pigniczki Fanni és Wiesner Hanna is összetett döntős

Rg Eb: Pigniczki Fanni és Wiesner Hanna is összetett döntős Pigniczki Fanni a 19., Wiesner Hanna a 23. helyen jutott be a Tel-Avivban zajló ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság egyéni összetett fináléjába.

Ritmikus gimnasztika 2022.06.16 Rg: Piginiczki Fanni és Wiesner Hanna is összetett döntős helyről várja az Eb folytatását

Rg: Piginiczki Fanni és Wiesner Hanna is összetett döntős helyről várja az Eb folytatását Wiesner Hanna a 14., Pigniczki Fanni a 22. helyről várja összetettben a Tel-Avivban zajló ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság folytatását.

Ritmikus gimnasztika 2022.06.15 Rg: szépen helytállt Gyulai Blanka és Vörös Szonja a junior Eb-n

Rg: szépen helytállt Gyulai Blanka és Vörös Szonja a junior Eb-n Az MTK Budapestet erősítő Gyulai Blanka és Vörös Szonja alkotta magyar csapat 104.650 ponttal a 12. helyen végzett a Tel-Avivban zajló ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság junior egyéni csapatversenyében.

« Előző oldal 678910111213141516 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!