Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Hírek

Ritmikus gimnasztika 2022.06.17 Rg Eb: Pigniczki Fanni és Wiesner Hanna is összetett döntős

Rg Eb: Pigniczki Fanni és Wiesner Hanna is összetett döntős Pigniczki Fanni a 19., Wiesner Hanna a 23. helyen jutott be a Tel-Avivban zajló ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság egyéni összetett fináléjába.

Ritmikus gimnasztika 2022.06.16 Rg: Piginiczki Fanni és Wiesner Hanna is összetett döntős helyről várja az Eb folytatását

Rg: Piginiczki Fanni és Wiesner Hanna is összetett döntős helyről várja az Eb folytatását Wiesner Hanna a 14., Pigniczki Fanni a 22. helyről várja összetettben a Tel-Avivban zajló ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság folytatását.

Ritmikus gimnasztika 2022.06.15 Rg: szépen helytállt Gyulai Blanka és Vörös Szonja a junior Eb-n

Rg: szépen helytállt Gyulai Blanka és Vörös Szonja a junior Eb-n Az MTK Budapestet erősítő Gyulai Blanka és Vörös Szonja alkotta magyar csapat 104.650 ponttal a 12. helyen végzett a Tel-Avivban zajló ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság junior egyéni csapatversenyében.

Ritmikus gimnasztika 2022.06.14 Rg: szerdán kezdődik az Európa-bajnokság Tel-Avivban

Rg: szerdán kezdődik az Európa-bajnokság Tel-Avivban A szerdán Tel-Avivban rajtoló ritmikus gimnasztika Európa-bajnokságon az olimpikon Pigniczki Fanninak, Wiesner Hannának, Gyulai Blankának, Vörös Szonjának, valamint az együttes kéziszer-válogatottnak is szurkolhatunk.

Ritmikus gimnasztika 2022.05.30 Rg: öt fináléban a portugáliai világkupán

Rg: öt fináléban a portugáliai világkupán Két hatodik helyet szerzett a felnőtt együttes kéziszercsapat a ritmikus gimnasztikázók portimaói Challenge-világkupáján, melyen egyéniben az olimpikon Pigniczki Fanni két nyolcadik, míg Wiesner Hanna egy hetedik helyet ért el.

Ritmikus gimnasztika 2022.05.30 Ritmikus gimnasztika: „Hatalmas öröm ez a díj számomra” – Kocsis Evelin (VIDEÓ)

Ritmikus gimnasztika: „Hatalmas öröm ez a díj számomra” – Kocsis Evelin (VIDEÓ) A 2020-as év legjobb utánpótlás-sportolójával, Kocsis Evelinnel beszélgettünk eddigi sikereiről, valamint a rövid- és hosszútávú céljairól.

Ritmikus gimnasztika 2022.05.26 Rg: Pigniczki Fanni dupla sikerrel tért vissza a nemzetközi porondra

Rg: Pigniczki Fanni dupla sikerrel tért vissza a nemzetközi porondra A pénteken már Challenge-világkupán szereplő Pigniczki Fanni az egyéni összetett versenyt és a buzogány fináléját is megnyerte a ritmikus gimnasztikázók portimaói nemzetközi viadalán.

Ritmikus gimnasztika 2022.05.23 Rg: Pamplonában és Gdyniában is több fináléban szerepeltek a versenyzőink

Rg: Pamplonában és Gdyniában is több fináléban szerepeltek a versenyzőink A múlt hét végén két helyszínen is kitettek magukért az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázói: a felnőttek Pamplonában, a juniorok Gdyniában jutottak több fináléba.

Ritmikus gimnasztika 2022.05.22 Rg: két döntőbe is bejutott az együttes kéziszer-válogatott Pamplonában

Rg: két döntőbe is bejutott az együttes kéziszer-válogatott Pamplonában Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázóira épülő felnőtt együttes kéziszer-válogatott mindkét gyakorlatát bemutathatja a pamplonai World Challenge Cup fináléjában; Wiesner Hanna a mezőny első felében zárt.

Ritmikus gimnasztika 2022.05.19 Rg: a felnőttek és a juniorok is fontos versenyek előtt

Rg: a felnőttek és a juniorok is fontos versenyek előtt A felnőtt együttes kéziszer-válogatott és Wiesner Hanna Pamplonában, a Vörös Szonja, Cseh Dorottya, valamint Gyulai Blanka Gdyniában lép szőnyegre.

« Előző oldal 7891011121314151617 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!