Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Hírek

Ritmikus gimnasztika 2022.09.21 Rg: Pigniczki Fanni 35 éves magyar rekordot állított be (AUDIÓ)

Rg: Pigniczki Fanni 35 éves magyar rekordot állított be (AUDIÓ) Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója és edzője, Gelle Noémi a Sportrádió Hazafutás című műsorának vendége volt

Ritmikus gimnasztika 2022.09.17 Rg: Pigniczki Fanni kilencedik lett egyéni összetettben a világbajnokságon

Rg: Pigniczki Fanni kilencedik lett egyéni összetettben a világbajnokságon Pigniczki Fanni a kilencedik helyen végzett egyéni összetettben a szófiai olimpiai kvalifikációs ritmikus gimnasztika világbajnokságon. Az olasz Sofia Raffaeli negyedik aranyát szerezte a bolgár fővárosban.

Ritmikus gimnasztika 2022.09.16 Ritmikus gimnasztika: a legjobb tízben a magyar válogatott a világbajnokságon

Ritmikus gimnasztika: a legjobb tízben a magyar válogatott a világbajnokságon Szófiában, a ritmikus gimnasztikázók világbajnokságán az előkelő kilencedik helyen végzett a magyar válogatott a team ranking versenyben, ahol az egyéni versenyzők és az együttes kéziszer-csapat pontszámait vették figyelembe, ugyanakkor a kéziszer-csapat összetettben a tizenhatodik pozícióban fejezte be a vb-t.

Ritmikus gimnasztika 2022.09.15 Rg: Pigniczki Fanni szalaggal nyolcadik, egyéni összetettben döntős

Rg: Pigniczki Fanni szalaggal nyolcadik, egyéni összetettben döntős Egyesületünk kiválósága nyolcadik helyen végzett a szalag döntőjében a szófiai világbajnokságon.

Ritmikus gimnasztika 2022.09.14 Ritmikus gimnasztika: Pigniczki két szer után a legjobb húszban a szófiai vb-n

Ritmikus gimnasztika: Pigniczki két szer után a legjobb húszban a szófiai vb-n Jól szerepeltek ritmikus gimnasztikázóink a szófiai világbajnokság első napján: Pigniczki Fanni a labda és a karika után összetettben a 18., karikával pedig a második számú tartalék a szerda esti fináléban, míg Wiesner Hanna a 34. helyen áll az összetett versenyben.

Ritmikus gimnasztika 2022.09.13 Rg: szerdán kezdődik a szófiai világbajnokság

Rg: szerdán kezdődik a szófiai világbajnokság Pigniczki Fanninak, Wiesner Hannának és a felnőtt együttes kéziszer-válogatottnak szoríthatunk a szerdán rajtoló, szófiai ritmikus gimnasztika világbajnokságon.

Ritmikus gimnasztika 2022.08.30 Rg: „Jó kis verseny volt” – Pigniczki Fanni a kolozsvári vk-bronzérme után

Rg: „Jó kis verseny volt” – Pigniczki Fanni a kolozsvári vk-bronzérme után Első számú ritmikus gimnasztikázónk, Pigniczki Fanni csupán egy hetet pihent a nyáron, ezért is sikerült számára ilyen jól a kolozsvári világkupaverseny, melyen bronzéremmel hangolt a közelgő világbajnokságra.

Ritmikus gimnasztika 2022.08.28 Rg: Pigniczki Fanni bronzérmes a kolozsvári világkupán

Rg: Pigniczki Fanni bronzérmes a kolozsvári világkupán Pigniczki Fanni a szalaggyakorlatával bronzérmet szerzett a ritmikus gimnasztikázók kolozsvári Challenge-világkupáján.

Ritmikus gimnasztika 2022.08.27 Rg: Pigniczki Fanni remek helyről kezdte a kolozsvári világkupa második napját

Rg: Pigniczki Fanni remek helyről kezdte a kolozsvári világkupa második napját Pigniczki Fanni karikával fináléba jutott a ritmikus gimnasztikázók Challenge-világkupájának első napján, míg összetettben az előkelő hatodik helyről várta a folytatást.

Ritmikus gimnasztika 2022.08.25 Rg: Kolozsváron folytatódik a világkupa-sorozat

Rg: Kolozsváron folytatódik a világkupa-sorozat Péntektől Pigniczki Fanninak és a felnőtt együttes kéziszer-válogatottnak is szurkolhatunk a ritmikus gimnasztikázók kolozsvári világkupaversenyén.

« Előző oldal 4567891011121314 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!