Hírek

Torna 2021.09.13 Torna: Böczögő Dorina talajon második a mersini világkupán

Torna: Böczögő Dorina talajon második a mersini világkupán Az MTK Budapest tornásza, Böczögő Dorina – élete egyik legpontosabb gyakorlatát bemutatva – talajon a második helyen végzett a mersini világkupaversenyen.

Torna 2021.09.12 Torna: Böczögő Dorina Mersinben is remekel

Torna: Böczögő Dorina Mersinben is remekel Az MTK Budapest egy héttel ezelőtt Koperben kiválóan szereplő tornásza, Böczögő Dorina a mersini világkupaversenyen is két fináléban érdekelt.

Torna 2021.09.06 Torna: Böczögő Dorina bronzérmes a koperi világkupán

Torna: Böczögő Dorina bronzérmes a koperi világkupán Az MTK Budapest tornásza, Böczögő Dorina talajon bronzérmet szerzett, az ugrás döntőjében pedig a negyedikként zárt a koperi világkupaversenyen.

Torna 2021.07.01 „Jó tornásznak éreztem magam” – Szmirnov Anna

„Jó tornásznak éreztem magam” – Szmirnov Anna Az MTK Budapest tornásza, Szmirnov Anna a Gentben rendezett, első nagyobb nemzetközi felnőttversenyéről számolt be.

Torna 2021.06.28 Torna: hűvös csapatversennyel zárult a félév Belgiumban

Torna: hűvös csapatversennyel zárult a félév Belgiumban Az MTK Budapestet Schermann Bianka és Szmirnov Anna képviselte a női tornászok genti csapatversenyén, melyen a kilencedik helyre „dermedt” a magyar válogatott.

Torna 2021.06.25 Torna: Schermann Bianka és Szmirnov Anna Gentben zárja a félévet

Torna: Schermann Bianka és Szmirnov Anna Gentben zárja a félévet A félév utolsó versenyén két tornászunk, az elmúlt hetekben remeklő Schermann Bianka és az első felnőttévében járó Szmirnov Anna is szerekhez lép Belgiumban.

Torna 2021.06.17 Torna: „Egyből visszarázódtam” – Schermann Bianka a világkupákról

Torna: „Egyből visszarázódtam” – Schermann Bianka a világkupákról Az MTK Budapest tornásza, Schermann Bianka hosszú idő után remekelhetett újra rangos, nemzetközi versenyeken.

Torna 2021.06.05 Torna: Schermann Bianka ezüstérmes a kairói világkupán

Torna: Schermann Bianka ezüstérmes a kairói világkupán Az MTK Budapest tornásza, Schermann Bianka ezüstérmet szerzett a kairói világkupaverseny ugrás döntőjében.

Torna 2021.06.03 Torna: Schermann Bianka Kairóban is várhatja az ugrás döntőjét

Torna: Schermann Bianka Kairóban is várhatja az ugrás döntőjét Az MTK Budapest tornásza, Schermann Bianka az ötödik helyen jutott a kairói világkupaverseny ugrás döntőjébe.

Torna 2021.05.29 Torna: Schermann Bianka a hatodik helyre ugrott a világkupán

Torna: Schermann Bianka a hatodik helyre ugrott a világkupán Az MTK Budapest tornásza, Schermann Bianka az előkelő hatodik helyet szerezte meg a várnai világkupaverseny ugrás fináléjában.

« Előző oldal 1234567 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!