Hírek

Torna 2021.05.14 Torna: a közelgő világkupák és az ősz jegyében készülünk

Torna: a közelgő világkupák és az ősz jegyében készülünk Töretlen lelkesedéssel készülnek a tornászaink a következő megméretésekre: Schermann Bianka és Böczögő Dorina várhatóan világkupaversenyen is szerekhez lép a közeljövőben, míg a többiek már az őszi szezon sikereinek érdekében dolgoznak.

Torna 2021.03.27 Torna: most nem szólhatott rólunk a női szerbajnokság

Torna: most nem szólhatott rólunk a női szerbajnokság A több sebből vérző MTK Budapest nem tudott megfelelő állapotban és teljes létszámmal részt venni a női tornászok szerbajnokságán, így szokatlan módon az érmes helyezésektől is távol maradtunk.

Torna 2021.03.23 Torna: ebben a helyzetben bravúros a harmadik helyünk

Torna: ebben a helyzetben bravúros a harmadik helyünk Az MTK Budapest tornaszakosztályának vezetője, Botyánszky Mariann elégedett a női szuper-csapatbajnokságon látottakkal.

Torna 2021.03.20 Torna: a harmadik helyen zártuk a szuper-csapatbajnokság első fordulóját

Torna: a harmadik helyen zártuk a szuper-csapatbajnokság első fordulóját Az MTK Budapest tornászai a Dunaferr és a Postás SE „B” mögött a harmadik helyen végeztek a női szuper-csapatbajnokság első fordulójában.

Torna 2021.03.19 Torna: a szombati csapatbajnokság az év első versenye

Torna: a szombati csapatbajnokság az év első versenye Az MTK Budapest tornászai szokás szerint bizakodva várhatják az év első hazai viadalát, a női szuper-csapatbajnokságot.

Torna 2021.03.04 Torna: Szmirnov Anna első felnőttversenyére készül

Torna: Szmirnov Anna első felnőttversenyére készül Az MTK Budapest ifjúsági Eb-bronzérmes tornásza, Szmirnov Anna izgatottan várja, hogy a korosztályos éveit hátrahagyva a felnőttmezőnyben is kipróbálja magát márciusban.

Torna 2021.02.19 Torna: „súlyos” következménye lett Schermann Bianka kihagyásának

Torna: „súlyos” következménye lett Schermann Bianka kihagyásának „Van olyan, hogy mérlegfüggő? Ha igen, én az vagyok!” – mondja az MTK Budapest válogatott tornásza, Schermann Bianka, aki szereti folyamatos kontroll alatt tartani magát.

Torna 2021.02.15 Szülinapi tornaszelet: Böczögő Dorina újra négy szeren készül

Szülinapi tornaszelet: Böczögő Dorina újra négy szeren készül Boldog születésnapot kívánunk Európa-bajnoki bronzérmes, kétszeres olimpikon tornászunknak, Böczögő Dorinának!

Torna 2021.02.12 A mínuszokban plusz dolgokra figyelnek a tornászaink

A mínuszokban plusz dolgokra figyelnek a tornászaink Az MTK Budapest nagy elánnal készülő női tornászai bíznak abban, hogy az alapos felkészülésüknek meglesz az eredménye a közelgő versenyeken – legyen az hazai bajnokság, világkupa vagy Európa-bajnokság.

Torna 2021.02.06 A kis tornászok újra Böczögő Dorinával kereshetik a kihívásokat

A kis tornászok újra Böczögő Dorinával kereshetik a kihívásokat Az MTK Budapest kétszeres olimpikon, Eb-bronzérmes tornásza, Böczögő Dorina újra megdolgoztatja a kihívásokat kereső gyerekeket a Diákolimpia GameTime-ban.

« Előző oldal 12345678 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!