Hírek

Torna 2022.09.29 Torna: elhunyt Bodó Andrea

Torna: elhunyt Bodó Andrea Kaliforniai otthonában, Novátóban 2022. szeptember 21-én elhunyt Bodó Andrea kétszeres olimpiai bajnok tornász – tájékoztatta a család a Magyar Olimpiai Bizottságot. Helsinki és Melbourne bajnoka 88 éves volt.

Torna 2022.01.19 Torna: eseménydús év vár a lányainkra

Torna: eseménydús év vár a lányainkra Az MTK Budapest tornászaira is versenyekkel telített év vár.

Torna 2021.11.21 Torna: Böczögő Dorina három-, Schermann Bianka egy érmet nyert a Mesterfokú-bajnokság szerenkénti döntőjében

Torna: Böczögő Dorina három-, Schermann Bianka egy érmet nyert a Mesterfokú-bajnokság szerenkénti döntőjében Böczögő Dorina talajon nyert, gerendán és ugrásban ezüstérmet szerzett, míg Schermann Bianka ugrásban lett harmadik a tornászok Mesterfokú-bajnokságának szerenkénti fináléjában.

Torna 2021.11.20 Torna: Böczögő Dorina ezüstérmes az összetett Mesterfokú-bajnokságon

Torna: Böczögő Dorina ezüstérmes az összetett Mesterfokú-bajnokságon Az MTK Budapest tornászai közül Böczögő Dorina a második, Schermann Bianka a hatodik helyen végzett a győri Mestefokú-bajnokság összetett fináléjában.

Torna 2021.11.19 Torna: hősies helytállás és negyedik hely a női szuper-csapatbajnokságon

Torna: hősies helytállás és negyedik hely a női szuper-csapatbajnokságon Az MTK Budapest női tornászai megfogyatkozva is remekül helytálltak a szuper-csapatbajnokságon, és végül a negyedik helyen zártak.

Torna 2021.10.05 Torna: Schermann Bianka újra feljövőben érzi magát

Torna: Schermann Bianka újra feljövőben érzi magát Az MTK Budapest tornásza, Schermann Bianka még több sebből vérezve lépett szerekhez az országos bajnokságon, de szereplése után bizakodik az eredményesebb folytatásban.

Torna 2021.10.04 Torna: „Próbáltam végre magamra figyelni, és élvezni, amit csinálok” – Böczögő Dorina

Torna: „Próbáltam végre magamra figyelni, és élvezni, amit csinálok” – Böczögő Dorina Az MTK Budapest tornásza, Böczögő Dorina felszabadultan, stressz nélkül igyekezett versenyezni az országos bajnokságon, és az eredmények alapján is úgy tűnik, hogy ez a jó út a számára.

Torna 2021.10.03 Torna: Böczögő Dorina talajon is országos bajnok!

Torna: Böczögő Dorina talajon is országos bajnok! Az MTK Budapest tornásza, Böczögő Dorina a pénteki összetett győzelme után vasárnap talajon is aranyérmet szerzett az országos bajnokságon.

Torna 2021.10.02 Torna: Böczögő Dorina két, Schermann Bianka egy éremmel folytatta az ob-t

Torna: Böczögő Dorina két, Schermann Bianka egy éremmel folytatta az ob-t A női tornász országos bajnokság szerenkénti döntőinek első napján az összetett bajnok Böczögő Dorina felemáskorláton és ugrásban is a harmadik lett, utóbbi szeren Schermann Biankával holtversenyben.

Torna 2021.10.01 Torna: Böczögő Dorina az összetett bajnok! (GALÉRIA)

Torna: Böczögő Dorina az összetett bajnok! (GALÉRIA) Az MTK Budapest tornásza, Böczögő Dorina nyerte az összetett országos bajnokságot, míg Schermann Bianka is három szeren jutott döntőbe pénteken.

123456 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!