Torna
Schermann Bianka

Hírek

Torna 2021.07.01 „Jó tornásznak éreztem magam” – Szmirnov Anna

„Jó tornásznak éreztem magam” – Szmirnov Anna Az MTK Budapest tornásza, Szmirnov Anna a Gentben rendezett, első nagyobb nemzetközi felnőttversenyéről számolt be.

Torna 2021.06.28 Torna: hűvös csapatversennyel zárult a félév Belgiumban

Torna: hűvös csapatversennyel zárult a félév Belgiumban Az MTK Budapestet Schermann Bianka és Szmirnov Anna képviselte a női tornászok genti csapatversenyén, melyen a kilencedik helyre „dermedt” a magyar válogatott.

Torna 2021.06.25 Torna: Schermann Bianka és Szmirnov Anna Gentben zárja a félévet

Torna: Schermann Bianka és Szmirnov Anna Gentben zárja a félévet A félév utolsó versenyén két tornászunk, az elmúlt hetekben remeklő Schermann Bianka és az első felnőttévében járó Szmirnov Anna is szerekhez lép Belgiumban.

Torna 2021.06.17 Torna: „Egyből visszarázódtam” – Schermann Bianka a világkupákról

Torna: „Egyből visszarázódtam” – Schermann Bianka a világkupákról Az MTK Budapest tornásza, Schermann Bianka hosszú idő után remekelhetett újra rangos, nemzetközi versenyeken.

Torna 2021.06.05 Torna: Schermann Bianka ezüstérmes a kairói világkupán

Torna: Schermann Bianka ezüstérmes a kairói világkupán Az MTK Budapest tornásza, Schermann Bianka ezüstérmet szerzett a kairói világkupaverseny ugrás döntőjében.

Torna 2021.06.03 Torna: Schermann Bianka Kairóban is várhatja az ugrás döntőjét

Torna: Schermann Bianka Kairóban is várhatja az ugrás döntőjét Az MTK Budapest tornásza, Schermann Bianka az ötödik helyen jutott a kairói világkupaverseny ugrás döntőjébe.

Torna 2021.05.29 Torna: Schermann Bianka a hatodik helyre ugrott a világkupán

Torna: Schermann Bianka a hatodik helyre ugrott a világkupán Az MTK Budapest tornásza, Schermann Bianka az előkelő hatodik helyet szerezte meg a várnai világkupaverseny ugrás fináléjában.

Torna 2021.05.14 Torna: a közelgő világkupák és az ősz jegyében készülünk

Torna: a közelgő világkupák és az ősz jegyében készülünk Töretlen lelkesedéssel készülnek a tornászaink a következő megméretésekre: Schermann Bianka és Böczögő Dorina várhatóan világkupaversenyen is szerekhez lép a közeljövőben, míg a többiek már az őszi szezon sikereinek érdekében dolgoznak.

Torna 2021.03.27 Torna: most nem szólhatott rólunk a női szerbajnokság

Torna: most nem szólhatott rólunk a női szerbajnokság A több sebből vérző MTK Budapest nem tudott megfelelő állapotban és teljes létszámmal részt venni a női tornászok szerbajnokságán, így szokatlan módon az érmes helyezésektől is távol maradtunk.

Torna 2021.03.23 Torna: ebben a helyzetben bravúros a harmadik helyünk

Torna: ebben a helyzetben bravúros a harmadik helyünk Az MTK Budapest tornaszakosztályának vezetője, Botyánszky Mariann elégedett a női szuper-csapatbajnokságon látottakkal.

123456 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!