Taekwondo
Salim Omar

Torna: Schermann Bianka és Szmirnov Anna Gentben zárja a félévet

Publikálva: 2021.06.25 Frissítve: 2021.06.25 Torna

A félév utolsó versenyén két tornászunk, az elmúlt hetekben remeklő Schermann Bianka és az első felnőttévében járó Szmirnov Anna is szerekhez lép Belgiumban.

Két MTK Budapest-tornásszal, Schermann Biankával és az első nagyobb felnőttviadalára készülő Szmirnov Annával a soraiban vesz részt a női válogatott a félév utolsó megméretésének számító FIT Challenge 2021 elnevezésű csapatversenyen, amelyet szombaton és vasárnap rendeznek meg a belgiumi Gent városában. Sportolóinkon kívül még Bácskay Csenge, Szujó Hanna, Peresztegi Nóra és Székely Zója tagja a kiutazott keretnek.

A magyarok június 24-én, csütörtökön indultak a verseny helyszínére, amelyen tizenhárom nemzet tornászai méretik meg magukat. Az előzetes program szerint a zárt kapuk mögött rendezendő viadalon pénteken a pódiumedzést tartották, majd szombat délelőtt a csapat és az egyéni összetett versenyekkel veszi kezdetét az immár negyedik alkalommal kiírt kupa. Vasárnap a szerenkénti finálékkal zárul a esemény, ezt követően a magyar delegáció várhatóan június 28-án érkezik vissza. Draskóczy Imre szövetségi kapitány tájékoztatása szerint ez a félév utolsó versenye, ezután a válogatott tagjai szünetre mennek.

Előzetes program, FIT Challenge 2021, Gent
Június 26. selejtezők; egyéni összetett 10:00-12:20 juniorok
Június 26. selejtezők; egyéni összetett 13:40-18:00 felnőttek
Június 27. szerenkénti döntők 14:00-17:30

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!