Hírek

eSport 2022.02.07 Esport: rekordkülönbségű sikerrel zártuk a szezont

Esport: rekordkülönbségű sikerrel zártuk a szezont A bajnoki címet ünneplő Puskás Akadémia elleni győzelmet követően tizenegy gólt szereztünk utolsó összecsapásunkon.

eSport 2022.02.04 Esport: fölényesen nyertünk közvetlen riválisaink ellen (VIDEÓ)

Esport: fölényesen nyertünk közvetlen riválisaink ellen (VIDEÓ) A Magyar Pro Clubs Bajnokság tízedik játéknapján a Vasas SC GLT és a HELL Honvéd gárdájával mérkőztünk meg. A két összecsapáson összesen tizenegy gólt szereztünk.

eSport 2022.02.03 Esport: a bajnokkal és a sereghajtóval mérkőzünk meg a zárófordulóban

Esport: a bajnokkal és a sereghajtóval mérkőzünk meg a zárófordulóban Vasárnap a Magyar Pro Clubs Bajnokság utolsó játéknapján lépünk pályára.

eSport 2022.02.01 Tizenegy lőtt gól és új pilóták a virtuális pályán

Tizenegy lőtt gól és új pilóták a virtuális pályán Pro Clubs játékosaink tizenegy alkalommal találtak be a HPCL tízedik játéknapján, szimulátoros szakágunk pedig új pilótákkal bővült.

eSport 2022.01.29 Esport: kulcsfontosságú hétvége következik

Esport: kulcsfontosságú hétvége következik A Vasas együttese elleni meccset követően a második helyen álló HELL Honvéd gárdájához látogatunk vasárnap.

eSport 2022.01.25 Esport: gólokban gazdag vasárnap (VIDEÓ)

Esport: gólokban gazdag vasárnap (VIDEÓ) A Magyar Pro Clubs Bajnokság kilencedik játéknapján magabiztos sikerünket kiélezett döntetlen követte.

eSport 2022.01.24 Esport: a magabiztos győzelmet fontos döntetlen követte

Esport: a magabiztos győzelmet fontos döntetlen követte A HPCL kilencedik játéknapján a PTE PEAC mellett a TrollFoci-Hálószaggató Esport gárdájával mérkőztünk meg.

eSport 2022.01.23 Esport: A „tengerentúlon” ültek volán mögé szimulátorosaink

Esport: A „tengerentúlon” ültek volán mögé szimulátorosaink A Daytona Road pályáján versenyzett Fehér Dániel, Henrich Dávid és Juhász Krisztián az Apex Racing League GT3 Pro Trophy harmadik futamán.

eSport 2022.01.23 Drámai végjáték a virtuális Bajnokok Ligája kieséses szakaszában (VIDEÓ)

Drámai végjáték a virtuális Bajnokok Ligája kieséses szakaszában (VIDEÓ) A 120. percben dőlt el a ZEAL 22 EU elleni párharc, amikor vetélytársunk, szöglet utáni kavarodást tudott kihasználni. Mindez az jelenti, hogy búcsúztunk Európától.

eSport 2022.01.21 Esport: Emelt fővel búcsúztunk Európától

Esport: Emelt fővel búcsúztunk Európától A ZEAL 22 EU együttese ellen a harmadik összecsapás hosszabbítása döntött a VPG eChampions League kieséses szakaszában.

« Előző oldal 1213141516171819202122 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!