Hírek

eSport 2022.03.30 Esport: Két szakágunknak is elindult a tavaszi szezon

Esport: Két szakágunknak is elindult a tavaszi szezon Pro Clubs csapatunk vasárnap lépett pályára a Magyar Pro Clubs Bajnokságban, Rocket League játékosaink a Hungarian Openen nyerték meg csoportjukat.

eSport 2022.03.26 Esport: Rajtolnak a bajnokságok

Esport: Rajtolnak a bajnokságok FIFA-csapatunk és Rocket League játékosaink is bizonyíthatnak a hétvégén. Előbbi a magyar bajnokság (Hungarian Pro Clubs League) nyitányán, utóbbi pedig a Hungarian Open csoportkörének első fordulójában.

eSport 2022.03.24 Esport: győzelem a Hungarian Open heti tornáján és siker nemzetközi porondon

Esport: győzelem a Hungarian Open heti tornáján és siker nemzetközi porondon Czékus Bencével a soraiban mindkét mérkőzésén nyerni tudott a magyar FIFA Pro Clubs válogatott, Rocket League játékosaink a Hungarian Openen szereztek elsőséget, szimulátorosaik pedig Spanyolországban ültek volán mögé.

eSport 2022.03.18 Esport: FIFA-játékosaink a szolnoki selejtezőn, szimulátorosaink Portugáliában mérették meg magukat

Esport: FIFA-játékosaink a szolnoki selejtezőn, szimulátorosaink Portugáliában mérették meg magukat Gódor Donát és Kovács Dániel az OGEX szolnoki selejtezőjén mérkőztek meg egymással, Rácz András a bajnoki rajt előtt értékelte a felkészülést, szimulátorosaink pedig Portugáliában ültek volán mögé az F1HL Elit 1-es kategóriájában.

eSport 2022.03.10 Esport: nagyszerű hetet zártak esportolóink

Esport: nagyszerű hetet zártak esportolóink Szimulátorosaink egyéniben és összetettben is élen állnak az F1HL Elit 1-es mezőnyében, FIFA-játékosaink az OGEX sorozata mellett a nemzetközi porondon is remekelnek, Rocket League együttesünk pedig – az új formában rendezett Hungarian Openen – egészen az elődöntőig menetelt.

eSport 2022.03.03 Esport: Gódor Donát nyerte a SamsunGGamer Nights küzdelmeit

Esport: Gódor Donát nyerte a SamsunGGamer Nights küzdelmeit A havi versenysorozat február 18-án indult a Gamerlandben, amelynek első FIFA22-es versenyét 1v1-es játékosunk nyerte.

eSport 2022.02.16 Esport: parádés meccsekkel zárult a szezon

Esport: parádés meccsekkel zárult a szezon 2022-ben nem szenvedett vereséget csapatunk a Magyar Pro Clubs Bajnokságban, így a harmadik helyre sikerült felzárkóznunk.

eSport 2022.02.12 Esport: Rekordgyőzelem az utolsó fordulóban (VIDEÓ)

Esport: Rekordgyőzelem az utolsó fordulóban (VIDEÓ) A bajnok Puskás Akadémia Esport legyőzését követően a Genesis Gaming ellen tizenegygólos sikert arattunk.

eSport 2022.02.11 Esport: Kulcsár dobogón nyitotta az új idényt

Esport: Kulcsár dobogón nyitotta az új idényt Két pilótánk is volán mögé ült az F1HL XII. szezonjának nyitányán.

eSport 2022.02.07 Esport: rekordkülönbségű sikerrel zártuk a szezont

Esport: rekordkülönbségű sikerrel zártuk a szezont A bajnoki címet ünneplő Puskás Akadémia elleni győzelmet követően tizenegy gólt szereztünk utolsó összecsapásunkon.

« Előző oldal 1112131415161718192021 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!