Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

Esport: FIFA-csapatunk és Rocket League-játékosaink is pályára lépnek a hétvégén

Publikálva: 2022.04.22 Frissítve: 2022.04.21 eSport

A Magyar Pro Clubs Bajnokság és a HPCL Magyar Kupa mellett a Hungarian Open második eseményén is megmérkőznek sportolóink.

FIFA:

Április 24-én a pontvadászatban és a HPCL Magyar Kupában is megmérkőzünk.

HPCL Magyar Kupa 2. kör:

MTK Budapest Esport–PMFC Esport 19:30

Vetélytársunk a másodosztályban kezdte meg a HPCL tizenkettedik szezonját. A két együttes utoljára 2020 májusában találkozott tétmérkőzésen, amikor az akkori lebonyolítás következtében egymást követően játszották le a két összecsapást. Az odavágó 1-1-es döntetlenjét követően 3-0-ra tudtunk nyerni a második mérkőzésen. A továbbjutó gárda a LvL Up eSport–Csontdarálók párharc nyertese ellen folytathatja szereplését a sorozatban. A kupa ágrajza ITT tekinthető meg.

HPCL 7-8. forduló:

MTK Budapest Esport–ZTE FC Esport 21:00

A hatodik helyről kezdhetjük meg a negyedik játéknapot, miután nyolc pontot szereztünk hat találkozónk alatt. A zalai csapattal azonos pontszámmal állunk a tabellán, mindössze jobb gólkülönbségüknek köszönhetően előzzük őket.

MTK Budapest Esport–Grosics Alapítvány 21:30

A tavalyi kiírás meglepetéscsapata jelenleg sereghajtó, miután öt vereségük mellett egy alkalommal bizonyultak jobbnak aktuális ellenfelüknél.

Találkozóink élőben követhetőek YouTube-csatornánkon.

Rocket League:

Az április 18-i sorsolást követően alakult ki a második esemény csoportköre. A „B” jelű kvartettbe kerültünk, ahol a Budapest Five, a pog frog, a Spirit Gaming, az ADPS és az Afterglow Esports csapatával kell megküzdenünk hétvégén.


Szakosztályunk támogatója:

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!