Atlétika
Krizsán Xénia

Esport: Két sorozatban is pályára lépett FIFA csapatunk, befejeződött a Hungarian Open csoportköre

Publikálva: 2022.04.27 Frissítve: 2022.04.27 eSport

A Magyar Pro Clubs bajnokságban a ZTE FC Esport csapatával, a HPCL Magyar Kupában a PMFC Esport legjobbjaival mérkőztünk. Rocket League játékosaink a Hungarian Open második eseményén nyerték meg csoportjukat, és jutottak tovább a rájátszásba.

 
FIFA Pro Clubs:
 
Április 24-én a Magyar Pro Clubs bajnokság negyedik játéknapja mellett a HPCL Magyar Kupa második körében léptünk pályára. A két hétvégi mérkőzésünk megtekinthető Youtube csatonánkon.
 
HPCL 7. forduló:
 
MTK Budapest Esport–ZTE FC Esport 0-0
 
A zalai együttessel nyolc-nyolc ponttal álltunk a fordulót megelőzően. A találkozón magas támadójuk fejjátékára alapozva próbáltak lehetőséget kiépíteni a vendégek, belső védőinknek köszönhetően azonban nem tudott helyzetbe kerülni a ZTE. A kilencven perc alatt hat kapura lövésig jutottunk, és a legtöbb statisztikai mutatóban jobbnak bizonyultunk vetélytársunknál. A Grosics Alapítvány elleni találkozó ellenfelünk kérésére csütörtökre került át. A tabella jelenlegi állása a linkre kattintva érhető el.
 
 
HPCL Magyar Kupa 2. kör
 
MTK Budapest Esport – PMFC Esport 4-0
 
A HPCL Magyar Kupa második körében a másodosztályú PMFC Esport gárdájával mérkőztünk meg. A találkozón négygólos sikert arattunk szélsőnk, Juhász vezetésével.
 
Rocket League:
 
Április 24-én, vasárnap ért véget a Hungarian Open második, tavaszi eseményének csoportköre, amely után kirajzolódott a rájátszásba kerülő csapatok listája is. A hatos csoportok legjobb négy gárdája jutott tovább a playoffba, ahol a torna megnyeréséért mérkőzhetnek meg egymással a felek. Játékosaink a „B” jelű csoportban öt győzelemmel az élen zártak, és komoly reményekkel várhatják a rájátszást:
  • MTK Budapest–Budapest Five 3-2
  • MTK Budapest–ADPS 3-0
  • MTK Budapest–Afterglow Esports 3-0
  • MTK Budapest–Pog Frog 3-0
  • MTK Budapest–Spirit Gaming 3-2
 
A Hungarian Open Event #2 csoportkörének részletes beszámolója elérhető az Esport1 weboldalán. Szereplésünket szombaton folytatjuk, amikor az Exhelp Gaming gárdájával mérkőzünk meg. 
 
Szakosztályunk támogatója:
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!