Hírek

eSport 2022.05.28 Esport: visszatér Majorosi Krisztián

Esport: visszatér Majorosi Krisztián Krisztián FIFA 1v1-es játékosként rövid kitérőt követően ismét kék-fehérben versenyez.

eSport 2022.05.27 Esport: rájátszás a legjobb négybe kerülésért, mérkőzés az éllovas ellen és futam Belgiumban

Esport: rájátszás a legjobb négybe kerülésért, mérkőzés az éllovas ellen és futam Belgiumban Május utolsó napjaiban mindhárom szakágunk képviselteti magát saját sorozatában.

eSport 2022.05.25 Esport: hat pont, fölényes győzelmekkel

Esport: hat pont, fölényes győzelmekkel A LvL Up Esport és a HELL Honvéd ellen is többgólos sikert arattunk a bajnokságban.

eSport 2022.05.20 Esport: fővárosi rangadó és szingapúri éjszaka

Esport: fővárosi rangadó és szingapúri éjszaka A Magyar Pro Clubs bajnokságban az éllovas HELL Honvéd mellett az LvL Up Esporttal mérkőzünk meg, Endrődi Dominik pedig Szingapúrban ül volán mögé, korábbi győzelmét követően.

eSport 2022.05.19 Esport: két játékosunk is pályára lép címeres mezben a 2022-es Európa-bajnokságon, Bakuban

Esport: két játékosunk is pályára lép címeres mezben a 2022-es Európa-bajnokságon, Bakuban Yem Richárd és Zubor Ádám képviseli egyesületünket a magyar Rocket League válogatottban, az azerbajdzsáni kontinensviadalon.

eSport 2022.05.18 Esport: hat szerzett pont a bajnokságban, győzelem Imolában és Melbourne-ben

Esport: hat szerzett pont a bajnokságban, győzelem Imolában és Melbourne-ben Pro Clubs játékosaink kapott gól nélkül teljesítették a hatodik fordulót, szimulátorosaink pedig számos futamon képviselték klubunkat

eSport 2022.05.13 Esport: komoly esélyekkel lépnek pályára sportolóink

Esport: komoly esélyekkel lépnek pályára sportolóink FIFA-csapatunk a liga két újonca ellen meccsel, Endrődi Dominik Ausztráliában versenyez, Rocket League játékosaink pedig az összetett elsőségért küzdenek a tizennegyedik heti kupán.

eSport 2022.05.11 Esport: három pont FIFÁ-ban és városi futam Szaúd-Arábiában

Esport: három pont FIFÁ-ban és városi futam Szaúd-Arábiában FIFA csapatunk a Puskás Akadémia Esport mellett a Hajdúnánás gárdájával találkozott az ötödik játéknapon, szimulátorosunk, Endrődi Dominik pedig Dzsiddában ült volán mögé.

eSport 2022.05.06 Esport: minden szakágunk sportolói versenybe szállnak

Esport: minden szakágunk sportolói versenybe szállnak FIFA-csapatunk egy hét kihagyás után folytatja szereplését a Magyar Pro Clubs Bajnokságban, Rocket League játékosaink az utolsó tavaszi eseményen bizonyíthatnak, Endrődi Dominik pedig a 2021-es évben debütáló pályán ül volán mögé.

eSport 2022.05.04 Esport: két harmadik helyezést értünk el a hétvégén

Esport: két harmadik helyezést értünk el a hétvégén Szimulátorosunk, Endrődi Dominik és Rocket League csapatunk is harmadik helyen zárt a hétvégi versenyeken.

« Előző oldal 910111213141516171819 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!