Kézilabda
Poczetnyik Luca

Esport: szünetel a HPCL, a Magyar Rocket League Ligában és szimulátorosainknál nincs megállás

Publikálva: 2022.04.29 Frissítve: 2022.04.29 eSport

Május 1-jén nem tartanak mérkőzést a Magyar Pro Clubs Bajnokságban, Rocket League játékosaink mellett azonban kiváló szimulátorosunk, Endrődi Dominik is képviselteti magát a hétvégén, utóbbi ráadásul új sorozatban.

FIFA Pro Clubs:

Május 1. alkalmával szünetel a bajnokság a hétvégén. Április 28-án azonban pótlásra került a Grosics Alapítvány elleni találkozó, melyen gól nélküli döntetlennel ért véget a kilencven perc.

Rocket League:

Április 30-án lépünk újra pályára a Hungarian Open második, tavaszi eseményének rájátszásában. A szombaton 19:00 órakor kezdődő első találkozón az Exhelp Gaminggel mérkőzünk meg. Továbbjutás esetén vasárnap folytathatják játékosaink, amikor a Future Esports – Spirit Gaming párharc győztesével találkozhatnak az elődöntőben. A torna ágrajza:

Az esemény részleteiről  IDE kattintva lehet olvasni. 

Szimulátor:

Endrődi „Dom” Dominik a Hungarian e-Sport Seriesben folytatja a F1HL-t követően, ahol sokáig még az egyéni összetettben is komoly esélye volt, hogy megszerezze az elsőséget. Aston Martinját ezúttal a Haas fehér színeire cserélte és a Hungarian e-Sport Series ezüst kategóriájában áll minden héten rajthoz. Következő alkalommal Monacóba látogat a mezőny, május 3-án. Az ezüst kategória előző, mexikói futamának összefoglalóját ITT lehet megtekinteni.

Szakosztályunk támogatója:

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!