Atlétika
Nemes Rita

Esport: Az Országos Gaming Expon és a virtuális térben is szerepelnek játékosaink a hétvégén

Publikálva: 2022.04.01 Frissítve: 2022.04.01 eSport

FIFA-játékosaink egyéniben az Országos Gaming Expon, csapatban pedig a Magyar Bajnokság következő fordulójában lépnek pályára a hétvégén, Rocket League-játékosaink pedig a Hungarian Open rájátszásán bizonyíthatnak.

FIFA Pro Clubs:

Vasárnap lesz a Magyar Pro Clubs Bajnokság (HPCL) második játéknapja, amikor a listavezető HELL Honvéd és a DVTK e-Sport együttesével mérkőzünk meg.

HELL Honvéd – MTK Budapest Esport 20:00

A jelenlegi listavezető két győzelemmel kezdte a szezont, miután a ZTE mellett a Hajdúnánás ellen is meg tudta szerezni a három pontot. 

DVTK Esport – MTK Budapest Esport 20:30

A DVTK Esport az idei szezonban tért vissza a HPCL-be, miután a GoalHUB játékosai a miskolci gárda színeiben folytatják szereplésüket. Az FSE Esport elleni győzelmüket követően vereséget szenvedtek a TrollFoci-Hálószaggató Esporttal szemben, így mindössze egy ponttal vannak lemaradva mögöttünk.

A második játéknapot megelőzően így állnak a csapatok:

FIFA 1v1:

Az OGEX FIFA 22 versenyén 1v1-es játékosunk, Gódor Donát mellett Rácz András, illetve hátvédünk, Kovács Dániel is egészen a döntőig menetelt városának selejtezőjén. Gódor Donát és Kovács Dániel a szolnoki döntőben találkozott, ahol fordulatos párharcban Gódor tudott bejutni a budapesti helyszíni döntőbe, Rácz Andris pedig április 1-jén biztosíthatja helyét a legjobbak között a budapesti regionális fordulóban.

Az április 1-jén és 2-án, a Hungexpón sorra kerülő sorozat bemutató videójában Gódor is szerepel, melyben a nagydöntőbe már bejutó játékosok kaptak helyet.

Rocket League:

Hétvégén rendezik a Hungarian Open rájátszását, ahová nagyszerű hajránknak köszönhetően jutottunk be az „A” jelű csoportból. 

Szakosztályunk támogatója:

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!