Hírek

eSport 2022.07.06 Esport: győzelemben reménykednek (VIDEÓ)

Esport: győzelemben reménykednek (VIDEÓ) Yem Richárddal, az MTK Budapest Rocket League játékosával beszélgettünk a hétvégi K&H Junior Rocket League Kupáról.

eSport 2022.07.05 Esport: egyenes út az MTK Budapest Esport Arénába

Esport: egyenes út az MTK Budapest Esport Arénába Rocket League csapatunk a hétvégi zárt selejtezőben nyújtott teljesítménye alapján bejutott a K&H Junior Rocket League Kupa offline döntőjébe, ami 2022. július 9-én lesz az MTK Budapest Esport Arénában.

eSport 2022.07.04 Esport: ingyenes nézői regisztráció a szombati döntőre

Esport: ingyenes nézői regisztráció a szombati döntőre Szombaton rendezik a K&H Junior Rocket League Kupa döntőjét az MTK Budapest Esport Arénában. A négy legjobb magyar csapat részvételével zajló finálé a nézők számára ingyenes, regisztráció után szabadon látogatható.

eSport 2022.07.03 Esport: milyen hatása lesz a FIFA és az EA szakításának? (Esport1 podcast)

Esport: milyen hatása lesz a FIFA és az EA szakításának? (Esport1 podcast) Három évtized után megszünteti együttműködését a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) és az Electronic Arts játékkiadó. Hogy ez milyen hatással lesz a globális és a hazai gamer közösségre, arról az Esport1 podcast első adásában kérdezték Morvai Lajost, esport szakosztályunk technikai vezetőjét.

eSport 2022.07.02 Esport: Horváth Gábor, FIFA játékossal erősödik szakosztályunk

Esport: Horváth Gábor, FIFA játékossal erősödik szakosztályunk Új igazolásunk ismert a hazai 1v1-es körökben, a legutóbbi K&H e-kupán is bebizonyította, hogy a magyar elitbe tartozik.

eSport 2022.07.01 Esport: hétvégén folytatódik a kvalifikáció

Esport: hétvégén folytatódik a kvalifikáció Rocket League csapatunk a zárt kvalifikációban csatlakozik az első hétvégén továbbjutó hat gárdához a K&H Junior Rocket League Kupán. A legjobb négy csapat július 9-én, az MTK Budapest Esport Arénában sorra kerülő döntőn csaphat össze a végső győzelemért.

eSport 2022.06.30 Esport: kupaspecialisták

Esport: kupaspecialisták Csapatunk az utolsó négy szezonból harmadik alkalommal emelhette magasba a HPCL Magyar Kupát. Egyéniben a FIFA HUNESZ Masters júniusi döntőjén mérkőzött meg három játékosunk, ahol Horváth Gábor bejutott a Nagydöntőbe.

eSport 2022.06.29 Esport: Szegő Péter a Sportrádióban (AUDIÓ)

Esport: Szegő Péter a Sportrádióban (AUDIÓ) Esportszakosztályunk vezetője, Szegő Péter a Sportrádió műsorában beszélt az esport kialakulásáról, a pénzdíjakról és a benne rejlő potenciálról.

eSport 2022.06.28 Esport: elindult a harmadik K&H Junior Rocket League Kupa

Esport: elindult a harmadik K&H Junior Rocket League Kupa 2022. június 25-én, szombaton indult a harmadik K&H Junior Rocket League Kupa nyílt selejtezője a legkiválóbb csapatok részvételével, ahol a fiatalabb generáció is lehetőséget kap megmutatni tehetségét és elképesztő gyorsaságát. A selejtezőn legjobban szereplő csapatok július 9-én, az MTK Budapest E-sport Arénában bizonyíthatnak a fődíjért!

eSport 2022.06.24 Esport: döntők hétvégéje

Esport: döntők hétvégéje Szombaton három játékosunk – egyéniben – a HUNESZ Masters havi döntőjén vesz részt, vasárnap a HPCL Magyar Kupa döntőjében lép pályára csapatunk.

« Előző oldal 7891011121314151617 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!