Hírek

eSport 2022.06.29 Esport: Szegő Péter a Sportrádióban (AUDIÓ)

Esport: Szegő Péter a Sportrádióban (AUDIÓ) Esportszakosztályunk vezetője, Szegő Péter a Sportrádió műsorában beszélt az esport kialakulásáról, a pénzdíjakról és a benne rejlő potenciálról.

eSport 2022.06.28 Esport: elindult a harmadik K&H Junior Rocket League Kupa

Esport: elindult a harmadik K&H Junior Rocket League Kupa 2022. június 25-én, szombaton indult a harmadik K&H Junior Rocket League Kupa nyílt selejtezője a legkiválóbb csapatok részvételével, ahol a fiatalabb generáció is lehetőséget kap megmutatni tehetségét és elképesztő gyorsaságát. A selejtezőn legjobban szereplő csapatok július 9-én, az MTK Budapest E-sport Arénában bizonyíthatnak a fődíjért!

eSport 2022.06.24 Esport: döntők hétvégéje

Esport: döntők hétvégéje Szombaton három játékosunk – egyéniben – a HUNESZ Masters havi döntőjén vesz részt, vasárnap a HPCL Magyar Kupa döntőjében lép pályára csapatunk.

eSport 2022.06.22 Esport: győzelmekkel zárultak az idények

Esport: győzelmekkel zárultak az idények Pro Clubs csapatunk és Endrődi Dominik is győzelemmel zárta idényét, Rocket League-játékosaink pedig harmadik helyen végeztek a Nagydöntőn.

eSport 2022.06.17 Esport: utolsó fordulók és tavaszi döntő

Esport: utolsó fordulók és tavaszi döntő FIFA csapatunk a legjobb négybe kerülne, Endrődi Dominik lezárja szezonját, Rocket League játékosaink pedig a tavaszi nagydöntőn vesznek részt.

eSport 2022.06.15 Esport: peches hétvége

Esport: peches hétvége FIFA csapatunk kettős vereséget szenvedett a bajnokságban, Gódor második helyen végzett az Európa-bajnokság selejtezőjén, Endrődi pedig megpördült Abu-Dzabiban.

eSport 2022.06.10 Esport: éllovas ellen a bajnokságban, Endrődi Abu-Dzabiban a volán mögött

Esport: éllovas ellen a bajnokságban, Endrődi Abu-Dzabiban a volán mögött FIFA-csapatunknak az utolsó előtti játéknapon még mindig van esélye az aranyérem megszerzésére, Endrődi Dominik ismét dobogón végezne.

eSport 2022.06.08 Esport: Pápai nyert Felcsúton, kettős vereség a HPCL-ben, győzelem a harmadik eseményen és harmadik hely Angliában

Esport: Pápai nyert Felcsúton, kettős vereség a HPCL-ben, győzelem a harmadik eseményen és harmadik hely Angliában Pápai Bálint első sikerét aratta kék-fehér színekben, a Veszprém Futsal Esport mellett a ZTE-től is vereséget szenvedtünk a Magyar Pro Clubs bajnokság kilencedik játéknapján, Rocket League-játékosaink hibátlan hétvégét produkáltak, Endrődi Dominik fordulatos futamon állhatott dobogóra.

eSport 2022.06.03 Esport: harc az aranyérmekért

Esport: harc az aranyérmekért FIFA-csapatunk szezonja a végéhez közeledik, ahol komoly eséllyel rendelkezünk akár a végső győzelemre is, Rocket League játékosaink rájátszáson vesznek részt, szimulátorosunk pedig Angliában ül volán mögé.

eSport 2022.06.01 Esport: ötödik hely Rocket League-ben az Európa-bajnokságon, két győzelem és továbbjutás a Pro Clubs Bajnokságban, győzelem Spában

Esport: ötödik hely Rocket League-ben az Európa-bajnokságon, két győzelem és továbbjutás a Pro Clubs Bajnokságban, győzelem Spában A 2022-es bakui Rocket League Európa-bajnokságon két MTK-s sportoló részvételével ötödik helyet szerzett a magyar válogatott, Pro Clubs csapatunk tovább növelte győzelmi szériáját, Endrődi Dominik a változékony időjárást kihasználva nyert Belgiumban.

« Előző oldal 89101112131415161718 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!