Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

Esport: minden szakágunk sportolói versenybe szállnak

Publikálva: 2022.05.06 Frissítve: 2022.05.06 eSport

FIFA-csapatunk egy hét kihagyás után folytatja szereplését a Magyar Pro Clubs Bajnokságban, Rocket League játékosaink az utolsó tavaszi eseményen bizonyíthatnak, Endrődi Dominik pedig a 2021-es évben debütáló pályán ül volán mögé.

FIFA Pro Clubs

Május 8-án, vasárnap – a Magyar Pro Clubs Bajnokság ötödik játéknapján – a címvédő Puskás Akadémia Esport mellett a Hajdúnánás csapatával mérkőzünk meg. A bajnoki találkozókat megelőzően a HPCL Magyar Kupában is pályára lépünk.

HPCL Magyar Kupa 3. kör: A PMFC Esport elleni győzelmet követően az LvL Up Esport lesz az ellenfelünk, aki lejátszott mérkőzés nélkül jutott tovább vetélytársával szemben. A másik ágon a ZTE FC Esport a Blind Pirates csapatával találkozik.

HPCL 9. forduló: Egy hét kihagyást követően az előző kiírást megnyerő Puskás Akadémiával mérkőzünk meg, aki jelenleg a negyedik helyen tartózkodik a táblázaton miután három alkalommal is vereséget szenvedett nyolc lejátszott összecsapása alatt. 

HPCL 10. forduló: A játéknap harmadik mérkőzésén a középmezőnyben álló Hajdúnánással találkozunk, aki az ötödik helyet foglalja el a tabellán, mindössze két ponttal lemaradva a Puskás Akadémia Esporttól.

A találkozókat szakosztályunk YouTube csatornáján élőben közvetítjük.

Rocket League

A második esemény rájátszásán szerzett harmadik helyet követően, május 7-én, szombaton kezdetét veszi a harmadik kupa kvalifikációja. A szombati nyílt selejtező mellett vasárnap juthatnak be a csapatok a tavaszi liga utolsó zárt selejtezőjébe. A Hungarian Open Finals tabelláján továbbra is az élen állunk:

Szimulátor

Dzsiddába látogat az ezüst kategória mezőnye május 10-én. Monaco után ismét városi pályán mérethetik meg magukat a pilóták, ahol a gyors kanyarkombinációk után a hátsó egyenesben ezúttal több lehetőség lesz az előzésekre. A futamon szakosztályunkat Endrődi Dominik képviseli.

Szakosztályunk támogatója:

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!