Hírek

eSport 2022.05.04 Esport: két harmadik helyezést értünk el a hétvégén

Esport: két harmadik helyezést értünk el a hétvégén Szimulátorosunk, Endrődi Dominik és Rocket League csapatunk is harmadik helyen zárt a hétvégi versenyeken.

eSport 2022.04.29 Esport: szünetel a HPCL, a Magyar Rocket League Ligában és szimulátorosainknál nincs megállás

Esport: szünetel a HPCL, a Magyar Rocket League Ligában és szimulátorosainknál nincs megállás Május 1-jén nem tartanak mérkőzést a Magyar Pro Clubs Bajnokságban, Rocket League játékosaink mellett azonban kiváló szimulátorosunk, Endrődi Dominik is képviselteti magát a hétvégén, utóbbi ráadásul új sorozatban.

eSport 2022.04.27 Esport: Két sorozatban is pályára lépett FIFA csapatunk, befejeződött a Hungarian Open csoportköre

Esport: Két sorozatban is pályára lépett FIFA csapatunk, befejeződött a Hungarian Open csoportköre A Magyar Pro Clubs bajnokságban a ZTE FC Esport csapatával, a HPCL Magyar Kupában a PMFC Esport legjobbjaival mérkőztünk. Rocket League játékosaink a Hungarian Open második eseményén nyerték meg csoportjukat, és jutottak tovább a rájátszásba.

eSport 2022.04.22 Esport: FIFA-csapatunk és Rocket League-játékosaink is pályára lépnek a hétvégén

Esport: FIFA-csapatunk és Rocket League-játékosaink is pályára lépnek a hétvégén A Magyar Pro Clubs Bajnokság és a HPCL Magyar Kupa mellett a Hungarian Open második eseményén is megmérkőznek sportolóink.

eSport 2022.04.16 Esport: nyolc ponttal a hatodik helyen

Esport: nyolc ponttal a hatodik helyen A Magyar Pro Clubs Bajnokság tizenkettedik szezonjában három fordulót játszottak le, ezalatt nyolc pontot gyűjtöttünk. A húsvéti szünetet követően április 24-én jön a folytatás.

eSport 2022.04.15 Esport: Két dobogós helyezés az idény végén, rajtelsőség Kanadában, egy pont a bajnokságban

Esport: Két dobogós helyezés az idény végén, rajtelsőség Kanadában, egy pont a bajnokságban Koncz Botond és Matkovics Norbert is a legjobb három között végzett az F1 HCL második szezonjában, Horváth Bertalan és Lehoczky Máté Ausztráliában ült volán mögé, Kulcsár Előd pole-pozíciót szerzett az F1HL Elit 1-es kategóriájában, FIFA-csapatunk pedig egy pontot gyűjtött a bajnoki hétvégén.

eSport 2022.04.08 Esport: rangadókat hoz a harmadik játéknap

Esport: rangadókat hoz a harmadik játéknap Április 10-én a TrollFoci-Hálószaggató Esport mellett a Veszprém Futsal Esporttal mérkőzünk meg a Magyar Pro Clubs Bajnokságban.

eSport 2022.04.06 Esport: Siker a Hungarian Openen, dobogóról esett ki Dom Bakuban, három pont a második játéknapon

Esport: Siker a Hungarian Openen, dobogóról esett ki Dom Bakuban, három pont a második játéknapon Rocket League játékosaink győzelmet arattak a Hungarian Openen, Endrődi Dominik dobogós helyet volt kénytelen feladni az azerbajdzsáni nagydíjon, a Magyar Pro Clubs Bajnokság második játéknapján pedig a HELL Honvéd elleni vereséget követően nyerni tudtunk a DVTK e-Sport ellen.

eSport 2022.04.01 Esport: Az Országos Gaming Expon és a virtuális térben is szerepelnek játékosaink a hétvégén

Esport: Az Országos Gaming Expon és a virtuális térben is szerepelnek játékosaink a hétvégén FIFA-játékosaink egyéniben az Országos Gaming Expon, csapatban pedig a Magyar Bajnokság következő fordulójában lépnek pályára a hétvégén, Rocket League-játékosaink pedig a Hungarian Open rájátszásán bizonyíthatnak.

eSport 2022.03.31 Esport: az MTK Budapest az Országos Gaming Expón

Esport: az MTK Budapest az Országos Gaming Expón Az egész országot bejáró rendezvénysorozat végső, fővárosi állomásán szurkolhatsz FIFA játékosainknak, ráadásul akár ki is állhatsz ellenük az MTK Budapest standjánál. Az eseményen emellett megrendezésre kerül az Év Esportolója díjátadó, melynek keretei között szakosztályunk is jelölést kapott.

« Előző oldal 1011121314151617181920 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!