Atlétika
Nemes Rita

Esport: Siker a Hungarian Openen, dobogóról esett ki Dom Bakuban, három pont a második játéknapon

Publikálva: 2022.04.06 Frissítve: 2022.04.06 eSport

Rocket League játékosaink győzelmet arattak a Hungarian Openen, Endrődi Dominik dobogós helyet volt kénytelen feladni az azerbajdzsáni nagydíjon, a Magyar Pro Clubs Bajnokság második játéknapján pedig a HELL Honvéd elleni vereséget követően nyerni tudtunk a DVTK e-Sport ellen.

Rocket League:

Hétvégén a Hungarian Open tavaszi eseményének első tornáján vettek részt Rocket League játékosaink. A csoportkör megnyerését követően az első akadályt játék nélkül vettük, hiszen a rájátszás első mérkőzésére az Afterglow együttese nem tudott kiállni. A következő összecsapáson viszont már a WiLD Multigaming ellen léptünk pályára, és 4-1-re nyertünk. A fináléban az igencsak megerősödő Future Esports várt ránk. A döntő összecsapás lebonyolítása szerint maximum három best of 7-es szett dönt a győztes kilétéről. Az első, 4-1-es sikerünket követően 4-3-ra kerekedtünk felül ellenfelünkön, így két szett alatt megnyertük a párharcot és bajnokok lettünk az első eseményen.

A négyes döntő vasárnapi párharcai visszanézhetők ezen a linken.

A tavaszi, és a szuperkupa ponttáblázaton is első helyen állunk győzelmünkkel.

Szimulátor Racing Team:

Március 31-én, csütörtökön a Forma 1 Hungary Liga Elit 1-es mezőnye a bakui utcákra látogatott. A kvalifikáción Kulcsár Előd hatodik, Endrődi Dominik pedig nyolcadik helyen végzett. A futamon Dom egészen a negyedik pozícióig tudott előre jönni a rajtot követően, sőt később, a biztonsági autós szakasz alatt elvégzett kerékcseréjének köszönhetően át is vette a vezetést. Előd a hatodik helyen sorolt be a biztonsági autós fázisban kialakuló mezőnybe. A tizenharmadik körben ismét baleset történt a pályán, amit Dom megint kihasznált, hogy abroncsokat cseréljen. Csapattársa, Előd is követte a boxutcába. Dom dobogós helyeken haladt, amikor a pálya legtechnikásabb részén hibázott, és nem tudta folytatni a futamot. A harmadik biztonsági autós fázist a hetedik helyről kezdhette meg Előd, akit végül a tizennegyedik helyen intett le a kockás zászló.

A futam visszanézhető a linkre kattintva.

FIFA Pro Clubs:

Április 3-án, vasárnap a Magyar Pro Clubs Bajnokság második játéknapján léptünk pályára. Ellenfelünk a listavezető HELL Honvéd mellett a DVTK e-Sport csapata volt.

MTK Budapest Esport–HELL Honvéd 0-2

A kispestiek elleni győzelmi szériánk megszakadt a vereséggel, ahol támadóink nem tudtak betalálni. Vetélytársunk hibátlan teljesítményével továbbra is maradt a tabella élén.

MTK Budapest Esport–DVTK e-Sport 2-1

Az előző játéknaphoz hasonlóan ismét a második találkozón sikerült megszereznünk a három pontot.

Két játéknapot követően a negyedik helyet foglaljuk el a tabellán. A mérkőzések felvételről megtekinthetőek az MTK Budapest Esport youtube csatornáján.

Szakosztályunk támogatója:

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!