Vívás – kard
Szatmári András

Torna: most nem szólhatott rólunk a női szerbajnokság

Publikálva: 2021.03.27 Frissítve: 2021.03.27 Torna

A több sebből vérző MTK Budapest nem tudott megfelelő állapotban és teljes létszámmal részt venni a női tornászok szerbajnokságán, így szokatlan módon az érmes helyezésektől is távol maradtunk.

Szombaton a Központi Tornacsarnok adott otthont a női tornászok szerbajnokságának, melyen az MTK Budapestet Klein Eszter, Medved Regina, Sági Inez és Schermann Bianka képviselte. Ebből a rövid névsorból már kiderül, hogy sem Böczögő Dorina, sem Szmirnov Anna nem vett részt a megméretésen.

Klubunk versenyzőit az utóbbi időben sérülés- és betegséghullám is sújtja, így már az is dicséretre méltó tett volt a múlt hét végén, hogy a lányok harmadikként végeztek a szuper-csapatbajnokság első fordulójában.

Ezúttal a legjobb a helyezést Medved Regina érte el, aki a hetedik lett talajon, míg ugyanezen a szeren Klein Eszternek a kilencedik pozíció jutott. Gerendán az elmúlt időszakban mandulagyulladással és hátproblémákkal is küzdő Schermann Bianka, valamint – a legutóbbi versenyt ugyanúgy a komolyabb betegség gyanúja miatt kihagyni kényszerülő – Sági Inez holtversenyben lett a nyolcadik. Eszter itt a tizenkettedikként, Regina a tizenötödikként végzett. Eszter továbbá felemás korláton lett a kilencedik, ugrásban pedig nem indult versenyzőnk.

Az ugrást a Postás SE-t képviselő Bácskay Csenge nyerte, felemás korláton és gerendán a dunaújvárosi Kovács Zsófia bizonyult a legjobbnak, míg talajon a békéscsabai Szujó Hanna lett az aranyérmes.

A részletes eredmények ITT érhetők el.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!