Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

Rg: remekül sikerült Pigniczki Fanni spanyolországi szezonzárása

Publikálva: 2021.11.29 Frissítve: 2021.11.29 Ritmikus gimnasztika

Az MTK Budapest olimpikon ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni győzelemhez segítette ideiglenes csapatát a spanyol bajnokságban.

Buzogánnyal és karikával is kategóriájában a legmagasabb pontszámokat kapta az MTK Budapest olimpikonja, Pigniczki Fanni, aki a Pozuelo csapatának meghívására vett részt a spanyol ritmikus gimnasztika-bajnokság döntőjén.

Fanni ezúttal csak két szerrel mutatott be gyakorlatot a Valladolidban rendezett eseményen, amelyen azért indulhatott, mert a versenykiírás szerint a kluboknak lehetőségük volt egy-egy idegenlégióst szerepeltetni.

A Pozuelo gárdájának az MTK kiválóságára esett a választása, aki nagyban hozzájárult a csapat sikeréhez, hiszen karikával (21.150) és buzogánnyal (22.500) is a legmagasabb pontszámot kapta kategóriájában, amivel ideiglenes egyesületét az első helyhez segítette a második divízióban (99.800).

Fanni elmondta, hogy  igazán jó hangulatú, nívós versenyen szerepelt, így boldogan zárja a 2021-es évet:

– Nem életem legerősebb gyakorlatait mutattam be, de örültem, hogy győzelemhez tudtam segíteni a csapatomat. Jó volt a szervezés, a csapattársaim is nagyon rendesek, segítőkészek voltak. Mindent egybevetve nagyon kellemes zárása volt ez az idei évnek.

(Forrás: MATSZ)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!