Hírek

Kosárlabda női 2023.06.12 Kosárlabda: Pusztai Petrával a soraiban kijutott az Eb-re a 3x3-as női válogatott

Kosárlabda: Pusztai Petrával a soraiban kijutott az Eb-re a 3x3-as női válogatott A pozsonyi selejtezőcsoportjának megnyerésével a magyar női 3x3-as kosárlabda-válogatott kijutott a szeptemberi, jeruzsálemi Európa-bajnokságra. A csapatot erősítette a TFSE-MTK Budapestet játékosa, Pusztai Petra is, aki sajnálatos módon súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett a selejtezőtornán.

Kosárlabda női 2023.06.07 Kosárlabda: Dúl Terka és Turi Eszter is ott volt az U20-as női válogatott rövid összetartásán

Kosárlabda: Dúl Terka és Turi Eszter is ott volt az U20-as női válogatott rövid összetartásán A TFSE-MTK Budapestből Dúl Terka és Turi Eszter is ott volt az Eb-re készülő U20-as női kosárlabda-válogatott székesfehérvári összetartásán, melyen Baa Dominika kisebb sérülés miatt nem vett részt.

Kosárlabda női 2023.06.01 Kosárlabda: nem jutott tovább a női válogatott

Kosárlabda: nem jutott tovább a női válogatott A Pusztai Petrával felálló magyar női 3x3-as kosárlabda-válogatott 21-11-re kikapott Kanadától csütörtökön, a bécsi világbajnokságon, így nem jutott tovább a rájátszásba.

Kosárlabda női 2023.05.30 Kosárlabda: egy-egy győzelemmel és vereséggel kezdett a 3x3-as női válogatott a bécsi vb-n

Kosárlabda: egy-egy győzelemmel és vereséggel kezdett a 3x3-as női válogatott a bécsi vb-n A Pusztai Petrával felálló magyar válogatott a mongolok legyőzése után kikapott az amerikaiaktól a csoportkörben, a bécsi világbajnokság első játéknapján.

Kosárlabda női 2023.05.18 Kosárlabda: Dúl Panka élt a lehetőséggel Szlovénia ellen

Kosárlabda: Dúl Panka élt a lehetőséggel Szlovénia ellen A TFSE-MTK Budapest színeit képviselő Dúl Panka tizenkét pontig jutott – az Európa-bajnokságra hangoló – válogatottban a szlovéniai felkészülési meccsen.

Kosárlabda női 2023.05.16 Kosárlabda: „Ez ilyen ezüstös szezonra sikerült…” – Hegedűs Péter az NB I/B-s második helyünk után

Kosárlabda: „Ez ilyen ezüstös szezonra sikerült…” – Hegedűs Péter az NB I/B-s második helyünk után Az MTK-TFSE egészen az utolsó fordulóig harcban volt a bajnoki címért a másodosztályban, végül azonban a mieinknek – a győztes Csata DSE mögött – be kellett érnie a második hellyel az NB I/B-ben. Hegedűs Péter vezetőedzőnk – elsősorban a végeredmény miatt – felemás érzésekkel, de összességében büszkén értékelte a lányok egész évados teljesítményét.

Kosárlabda női 2023.05.14 Kosárlabda: Magyar Bianka Amerikába készül (AUDIÓ)

Kosárlabda: Magyar Bianka Amerikába készül (AUDIÓ) A TFSE-MTK Budapest edzőjével Németh Kornél készített interjút, a Sportrádió „Hazafutás” című műsorában.

Kosárlabda női 2023.05.13 Kosárlabda: nagy hátrányból felállva nyert Pécsen az MTK-TFSE

Kosárlabda: nagy hátrányból felállva nyert Pécsen az MTK-TFSE A félidei 21 pontos hátrány után – második csapatunk végül – három ponttal győzött a PINKK-PVSK U23-as együttesének otthonában, az NB I/B rájátszásának zárófordulójában. Ezzel az MTK-TFSE hozta a kötelező győzelmet, és ismét átvette a vezetést a tabellán, ugyanakkor a bajnoki cím sorsa már nem a mieink kezében van, ugyanis vasárnap a Csata DSE veresége kellene a sikerünkhöz.

Kosárlabda női 2023.05.07 Kosárlabda: az MTK-TFSE ismét magabiztosan nyert a másodosztályban

Kosárlabda: az MTK-TFSE ismét magabiztosan nyert a másodosztályban Huszonhét pontos győzelmet aratott második csapatunk a MAFC otthonában, az NB I/B-s bajnokság rájátszásában, ezzel újra átvette a vezetést a tabellán.

Kosárlabda női 2023.05.03 Kosárlabda: az MTK-TFSE magabiztosan győzte le a PINKK-PVSK U23-as csapatát

Kosárlabda: az MTK-TFSE magabiztosan győzte le a PINKK-PVSK U23-as csapatát A pécsiek elleni, hazai sikerrel Hegedűs Péter csapata ismét az első helyre ugrott a tabellán, a másodosztályú bajnokság rájátszásában.

« Előző oldal 7891011121314151617 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!