Hírek

Kosárlabda női 2023.07.17 Kosárlabda: egy-egy győzelemmel és vereséggel tért haza az U20-as női válogatott Olaszországból

Kosárlabda: egy-egy győzelemmel és vereséggel tért haza az U20-as női válogatott Olaszországból Dúl Terkával, Horváth Dórával és Turi Eszterrel a soraiban a közelgő Eb-re hangoló U20-as válogatott előbb magabiztosan legyőzte – idegenben – az olaszokat, majd pedig kikapott a vendéglátóktól felkészülési meccsen.

Kosárlabda női 2023.07.16 Kosárlabda: megvan a teljes keret – hat új játékossal erősít a TFSE-MTK Budapest

Kosárlabda: megvan a teljes keret – hat új játékossal erősít a TFSE-MTK Budapest Három magyar érkező mellett három légióst – köztük két amerikai és egy görög játékost – szerződtetett első csapatunk a következő szezonra.

Kosárlabda női 2023.07.12 Kosárlabda: óriási siker volt a nyári tábor a Városmajorban

Kosárlabda: óriási siker volt a nyári tábor a Városmajorban Idén nyáron huszonhat gyermekkel vágtunk neki kosárlabdatáborunknak.

Kosárlabda női 2023.07.10 Kosárlabda: az Universiade- és az U20-as női válogatott is jól szerepelt a hét végén

Kosárlabda: az Universiade- és az U20-as női válogatott is jól szerepelt a hét végén Az egyetemi válogatottban Dúl Panka, Király Andrea és Kenyeres Anett, míg az U20-as nemzeti csapatban Dúl Terka és Turi Eszter képviselte klubunkat.

Kosárlabda női 2023.07.08 Kosárlabda: Ők folytatják a TFSE-MTK-ban a 2023/24-es szezonban

Kosárlabda: Ők folytatják a TFSE-MTK-ban a 2023/24-es szezonban 2023 augusztusában kezdi meg a közös felkészülést a legutóbbi évadot hatodik helyen záró TFSE-MTK női kosárlabdacsapata a soron következő, szeptemberben elrajtoló idényre, amely sorozatban az ötödik szezon lesz az élvonalban. A start előtt bizakodó a teljes stáb, reményeink szerint nem hiába.

Kosárlabda női 2023.07.03 Kosárlabda: megkezdte a felkészülést az Universiade-válogatott

Kosárlabda: megkezdte a felkészülést az Universiade-válogatott Dúl Panka, Király Andrea és Kenyeres Anett mellett az edzői stábban Hegedűs Péter képviseli klubunkat az Egyetemi Világjátékokra készülő magyar válogatottban.

Kosárlabda női 2023.06.20 Kosárlabda: Edzőnkkel, Viszota Krisztinával a soraiban nyert Európa-bajnokságot a magyar válogatott

Kosárlabda: Edzőnkkel, Viszota Krisztinával a soraiban nyert Európa-bajnokságot a magyar válogatott ESBA senior Eb: Európa-bajnok a Magyarország Angyalai női együttes.

Kosárlabda női 2023.06.17 Kosárlabda: „Már várjuk, hogy felépüljön az új létesítmény” – Nagy Dóra (VIDEÓ)

Kosárlabda: „Már várjuk, hogy felépüljön az új létesítmény” – Nagy Dóra (VIDEÓ) Kosárlabda-szakosztályunk vezetője, Nagy Dóra beszélt az új MTK Sportparkról.

Kosárlabda női 2023.06.12 Kosárlabda: Pusztai Petrával a soraiban kijutott az Eb-re a 3x3-as női válogatott

Kosárlabda: Pusztai Petrával a soraiban kijutott az Eb-re a 3x3-as női válogatott A pozsonyi selejtezőcsoportjának megnyerésével a magyar női 3x3-as kosárlabda-válogatott kijutott a szeptemberi, jeruzsálemi Európa-bajnokságra. A csapatot erősítette a TFSE-MTK Budapestet játékosa, Pusztai Petra is, aki sajnálatos módon súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett a selejtezőtornán.

Kosárlabda női 2023.06.07 Kosárlabda: Dúl Terka és Turi Eszter is ott volt az U20-as női válogatott rövid összetartásán

Kosárlabda: Dúl Terka és Turi Eszter is ott volt az U20-as női válogatott rövid összetartásán A TFSE-MTK Budapestből Dúl Terka és Turi Eszter is ott volt az Eb-re készülő U20-as női kosárlabda-válogatott székesfehérvári összetartásán, melyen Baa Dominika kisebb sérülés miatt nem vett részt.

« Előző oldal 678910111213141516 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!