Hírek

Kosárlabda női 2023.04.14 Kosárlabda: a költőien fiatal Magyar Bianka felkavarta a sportág állóvizét (LAPSZEMLE)

Kosárlabda: a költőien fiatal Magyar Bianka felkavarta a sportág állóvizét (LAPSZEMLE) A TFSE-MTK Budapest – hatalmas sikert elérve – bejutott a legjobb hat közé, ezzel pedig kiharcolta az európai kupaindulást a női NB I/A-csoport rájátszásában. Az ötödik helyért zajló, PEAC elleni párharc előtt az index.hu írt remek portrét csapatunk ifjú vezetőedzőjéről, Magyar Biankáról.

Kosárlabda női 2023.04.12 Kosárlabda: Ty Marshall a rájátszás egyik legjobb játékosává lépett elő

Kosárlabda: Ty Marshall a rájátszás egyik legjobb játékosává lépett elő A TFSE-MTK Budapest női kosárlabdacsapatának játékosa, Ty Marshall kimagasló mutatókat produkált a BEAC elleni párharcban.

Kosárlabda női 2023.04.10 Kosárlabda: az MTK-TFSE magabiztosan nyerte a rangadót a másodosztályban

Kosárlabda: az MTK-TFSE magabiztosan nyerte a rangadót a másodosztályban A forduló előtti éllovas MAFC legyőzésével csapatunk átvette a vezetést az NB I/B rájátszásában.

Kosárlabda női 2023.04.09 Kosárlabda: parádés fordítás a negyedik negyedben, az ötödik helyért játszhat a TFSE-MTK Budapest (GALÉRIA)

Kosárlabda: parádés fordítás a negyedik negyedben, az ötödik helyért játszhat a TFSE-MTK Budapest (GALÉRIA) Élvonalbeli csapatunk nagy csata után, három ponttal győzött hazai pályán, ezzel 2-0-ra megnyerte a BEAC elleni, az 5-8. helyért zajló párharcot.

Kosárlabda női 2023.04.06 Kosárlabda: fordulatos meccs végén győzelem a BEAC otthonában

Kosárlabda: fordulatos meccs végén győzelem a BEAC otthonában Élvonalbeli csapatunk négy ponttal nyert a fővárosi rivális vendégeként, az 5-8. helyért zajló párharc első meccsén.

Kosárlabda női 2023.04.04 Kosárlabda: egy sima, egy szoros győzelem az U11-es bajnokság legutóbbi fordulójában

Kosárlabda: egy sima, egy szoros győzelem az U11-es bajnokság legutóbbi fordulójában Nagyjából egy hónapnyi szünet után a hetedik fordulóval folytatódott a Kenguru-kupa, a mieink pedig két sikerrel abszolválták ezt a kört.

Kosárlabda női 2023.03.31 Kosárlabda: a Városmajorban is nyert a Győr, az ötödik helyért folytatja a TFSE-MTK Budapest (GALÉRIA)

Kosárlabda: a Városmajorban is nyert a Győr, az ötödik helyért folytatja a TFSE-MTK Budapest (GALÉRIA) Nagyot fordított, de végül hét ponttal kikapott a TFSE-MTK Budapest női kosárlabdacsapata, a bajnoki rájátszás SERCO UNI Győr elleni negyeddöntőjének visszavágóján.

Kosárlabda női 2023.03.28 Kosárlabda: nagyot küzdöttek a lányok, de nem bírtak az esélyesebb Győrrel a rájátszás nyitányán

Kosárlabda: nagyot küzdöttek a lányok, de nem bírtak az esélyesebb Győrrel a rájátszás nyitányán A TFSE-MTK Budapest remekül kezdte a SERCO UNI Győr elleni, negyeddöntős párharc első meccsét, ugyanakkor a második félidőben végül érvényesült a papírforma a második kiemelt otthonában, így csapatunk tíz ponttal kikapott idegenben. Folytatás pénteken a Városmajorban.

Kosárlabda női 2023.03.28 Kosárlabda: szeretnénk szépen búcsúzni a bajnokságtól!

Újra pályára léptünk a Gyermek-kupában.

Kosárlabda női 2023.03.26 Kosárlabda: legyőzte a Csatát az MTK-TFSE a rájátszás nyitányán

Kosárlabda: legyőzte a Csatát az MTK-TFSE a rájátszás nyitányán Az MTK-TFSE női kosárlabdacsapata hárompontos sikert aratott a Csata DSE vendégeként az NB I/B rájátszásának első fordulójában.

« Előző oldal 910111213141516171819 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!