Hírek

Kosárlabda női 2023.03.26 Kosárlabda: gratulálunk palántáinknak!

Kosárlabda: gratulálunk palántáinknak! Hétvégén tartották a 2022/23-as szezon utolsó Kosárpalánta-versenyét.

Kosárlabda női 2023.03.25 Kosárlabda: a TFSE-MTK Budapest sima győzelemmel biztosította be a helyét a rájátszásban (GALÉRIA)

Kosárlabda: a TFSE-MTK Budapest sima győzelemmel biztosította be a helyét a rájátszásban (GALÉRIA) Az alapszakasz utolsó fordulójában Magyar Bianka együttese 52 pontos különbséggel verte a sereghajtó PINKK-Pécsi 424 csapatát a Városmajorban.

Kosárlabda női 2023.03.21 Kosárlabda: Baa Dominika végérvényesen visszatért, és meccsről meccsre jobban teljesít sérülése után (LAPSZEMLE)

Kosárlabda: Baa Dominika végérvényesen visszatért, és meccsről meccsre jobban teljesít sérülése után (LAPSZEMLE) Februárban – 413 napos kihagyás után – ismét pályára lépett Baa Dominika az élvonalban a TFSE-MTK Budapest színeiben. Az alapszakasz utolsó fordulójához közeledve fiatal játékosunk a wbasket.hu-nak nyilatkozott térdsérüléséről, illetve a visszatérés kihívásairól.

Kosárlabda női 2023.03.19 Kosárlabda: az MTK-TFSE miskolci győzelemmel zárta az alapszakaszt

Kosárlabda: az MTK-TFSE miskolci győzelemmel zárta az alapszakaszt Második csapatunk öt ponttal nyert a DVTK U23-as együttesének vendégeként.

Kosárlabda női 2023.03.14 Kosárlabda: két szoros vereség az U12-es bajnokság legutóbbi fordulójában

Kosárlabda: két szoros vereség az U12-es bajnokság legutóbbi fordulójában Az Óbudai Kaszások két csapatával mérkőzött meg az MTK Budapest korosztályos együttese. Mindkét találkozón Tüske Petra volt a mieink legjobbja.

Kosárlabda női 2023.03.12 Kosárlabda: a végjátékban bemutatott bravúros fordítással győzött az MTK-TFSE Nyíregyházán

Kosárlabda: a végjátékban bemutatott bravúros fordítással győzött az MTK-TFSE Nyíregyházán Második csapatunk 15 ponttal nyerte a negyedik negyedet, így végül kétpontos győzelmet aratott a közvetlen rivális, Nyíregyházi Kosársuli otthonában.

Kosárlabda női 2023.03.08 Kosárlabda: újabb bajnoki fordulón van túl U11-es leánycsapatunk

Kosárlabda: újabb bajnoki fordulón van túl U11-es leánycsapatunk Molnár Róbert együttese a hatodik fordulóban a KLKS Szomód és a BEAC Kisvizslák csapatával mérte össze a tudását a Kenguru-bajnokságban.

Kosárlabda női 2023.03.04 Kosárlabda: győzelem a Vasas ellen (GALÉRIA)

Kosárlabda: győzelem a Vasas ellen (GALÉRIA) A TFSE-MTK Budapest remek első negyed után nyert a Vasas ellen.

Kosárlabda női 2023.03.01 Kosárlabda: sorozatban tizedik győzelmét aratta az MTK-TFSE (GALÉRIA)

Kosárlabda: sorozatban tizedik győzelmét aratta az MTK-TFSE (GALÉRIA) Második csapatunk nyolcpontos különbséggel nyert a Vasas Akadémia II. ellen az NB I/B-ben.

Kosárlabda női 2023.02.26 Kosárlabda: remek végjátékának köszönhetően nyert a TFSE-MTK Budapest Szigetszentmiklóson

Kosárlabda: remek végjátékának köszönhetően nyert a TFSE-MTK Budapest Szigetszentmiklóson Élvonalbeli csapatunk kilenc ponttal győzött a közvetlen rivális, BKG Szigetszentmiklós otthonában.

« Előző oldal 1011121314151617181920 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!