Hírek

Kosárlabda női 2023.09.22 Kosárlabda: remekül sikerült a Szekszárd elleni mérkőzés

Kosárlabda: remekül sikerült a Szekszárd elleni mérkőzés A bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési meccsen a TFSE-MTK Budapest 13 ponttal nyert – hazai pályán – a KSC Szekszárd ellen.

Kosárlabda női 2023.09.21 Kosárlabda: Baa Dominika a legígéretesebb fiatalok listáján (LAPSZEMLE)

Kosárlabda: Baa Dominika a legígéretesebb fiatalok listáján (LAPSZEMLE) A TFSE-MTK Budapest 19 éves játékosa, Baa Dominika is helyet kapott az utanpotlassport.hu idény eleji ranglistáján, amelyen az NB I/A-csoport legjobb U20-as fiataljait gyűjtik össze.

Kosárlabda női 2023.09.20 Kosárlabda: pontgazdag mérkőzésen magabiztos siker (LAPSZEMLE)

Kosárlabda: pontgazdag mérkőzésen magabiztos siker (LAPSZEMLE) Nemzetközi felkészülési találkozón arattunk győzelmet az Újvidék csapata ellen, ahol csapatunkból heten is tíz pont fölötti teljesítménnyel zártak.

Kosárlabda női 2023.09.10 Kosárlabda: hasznos edzőmeccseken van túl a TFSE-MTK Budapest a Sepsi-SIC ellen

Kosárlabda: hasznos edzőmeccseken van túl a TFSE-MTK Budapest a Sepsi-SIC ellen Hazai pályán csapatunk előbb 12, majd 13 pontos vereséget szenvedett az Euroliga-selejtezőre készülő Sepsi-SIC együttesétől.

Kosárlabda női 2023.09.06 Kosárlabda: a TFSE-MTK Budapest beköltözött új otthonába, immár teljes kerettel készülve

Kosárlabda: a TFSE-MTK Budapest beköltözött új otthonába, immár teljes kerettel készülve Élvonalbeli csapatunk először edzett vadonatúj otthonában, a dr. Koltai Jenő Sportközpontban. Ám nem csak ettől volt rendhagyó ez az alkalom, ugyanis teljessé vált keretünk, mindenki megérkezett együttesünkhöz.

Kosárlabda női 2023.08.27 Kosárlabda: „Okos, önzetlen, kemény és képzett játékosokat kerestünk" – Hegedűs Péter (LAPSZEMLE)

Kosárlabda: „Okos, önzetlen, kemény és képzett játékosokat kerestünk Javában tart a TFSE-MTK Budapest felkészülése az előttünk álló évadra. Hegedűs Péter, csapatunk új vezetőedzője a játékoskeret kialakításáról és a következő hetek feladatairól a wbasket.hu-nak nyilatkozott.

Kosárlabda női 2023.08.12 Kosárlabda: megkezdte a felkészülést a TFSE-MTK Budapest

Kosárlabda: megkezdte a felkészülést a TFSE-MTK Budapest Hegedűs Péterrel, első osztályú csapatunk új vezetőedzőjével azután beszélgettünk, hogy a lányok megkezdték a felkészülést az NB I/A-csoportos bajnokság új évadára. Továbbá szóba került a csengtui Egyetemi Világjátékok is, amelyen a szakember mellett három játékosunk is képviselte klubunkat az ötödikként záró magyar csapatban.

Kosárlabda női 2023.08.10 Kosárlabda: megvan a menetrend, a címvédő ellen kezdjük a bajnokságot

Kosárlabda: megvan a menetrend, a címvédő ellen kezdjük a bajnokságot Szeptember 30-án, szombaton a TFSE-MTK Budapest a regnáló bajnok Sopron Basket együttesét fogadja az élvonal nyitófordulójában.

Kosárlabda női 2023.08.07 Kosárlabda: vereség a finnektől, a 10. helyen zárt a magyar csapat a litvániai U20-as női Eb-n

Kosárlabda: vereség a finnektől, a 10. helyen zárt a magyar csapat a litvániai U20-as női Eb-n Három ponttal alulmaradt a finnek elleni helyosztón, így a 10. helyen végzett a Dúl Terkával és Horváth Dórával felálló U20-as női kosárlabda-válogatott a litvániai korosztályos Európa-bajnokságon.

Kosárlabda női 2023.08.05 Kosárlabda: ötödik lett a válogatott az Egyetemi Világjátékokon

Kosárlabda: ötödik lett a válogatott az Egyetemi Világjátékokon A 2023-as Universiade helyosztóján a magyar válogatott 64-52-re legyőzte Lengyelországot, ezzel az előkelő ötödik helyen zárt a tornán. Egyesületünket Kenyeres Anett, Dúl Panka és Király Andrea a pályán képviselte, míg Hegedűs Péter másodedzőként tevékenykedett a csapatnál.

« Előző oldal 4567891011121314 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!