Atlétika
Magyari Zoltán

Esport: komoly esélyekkel lépnek pályára sportolóink

Publikálva: 2022.05.13 Frissítve: 2022.05.13 eSport

FIFA-csapatunk a liga két újonca ellen meccsel, Endrődi Dominik Ausztráliában versenyez, Rocket League játékosaink pedig az összetett elsőségért küzdenek a tizennegyedik heti kupán.

FIFA Pro Clubs:

Május 15-én, vasárnap folytatjuk szereplésünket a Magyar Pro Clubs Bajnokságban. A hatodik játéknapot a hetedik pozícióból várhatjuk.

Fertőszentmiklós Esport–MTK Budapest Esport 21:00

Első vetélytársunk a jelenleg sereghajtó Fertőszentmiklós, miután tíz lejátszott találkozóján négy pontot szerzett. Egyetlen győzelmüket a kiesés elleni harcban lévő riválisukkal, a Grosics Alapítvány ellen szerezték április 4-én, amikor gólgazdag találkozón 4-2-re nyertek.

MTK Budapest Esport–SC Sopron Esport 21:30

A soproniak az előző kiírásban a feljutás mellett a HPCL Magyar Kupa döntőjéig meneteltek, ahol végül a Puskás Akadémia Esport együttesével szemben maradtak alul. Első szezonjukban eddig nyolc egységet gyűjtöttek tíz találkozójuk alatt, ezzel az osztályozót jelentő tízedik pozíciót foglalják el. Találkozóinkat YouTube csatornánkon lehet élőben követni.

Szimulátor:

Május 17-én, kedden Endrődi Dominik az ezüst liga mezőnyével Ausztráliába látogat, ahol az Albert Parkban ülnek volán mögé a pilóták. A Hungarian e-Sport Series Facebook csatornáján lehet szurkolni Dominiknak.

Rocket League:

Május 19-én, csütörtökön tizennegyedik alkalommal rendezik meg a Hungarian Rocket League Tournaments (HRLT) heti kupáját. Összetettben jelenleg második helyen állunk a Team Plague együttese mögött, a liga ranglistáját pedig a Budapest Five vezeti csapatunk előtt. A heti kupák összevetésében szintén a Team Plague áll az élen, játékosaink pedig a harmadik pozíciót foglalják el.

Szakosztályunk támogatója:

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!