Taekwondo
Patakfalvy Luca

Esport: hat szerzett pont a bajnokságban, győzelem Imolában és Melbourne-ben

Publikálva: 2022.05.18 Frissítve: 2022.05.18 eSport

Pro Clubs játékosaink kapott gól nélkül teljesítették a hatodik fordulót, szimulátorosaink pedig számos futamon képviselték klubunkat

Pro Clubs:

A Magyar Pro Clubs Bajnokság hatodik játéknapján az Fertőszentmiklós Esport és az SC Sopron Esport együttesével mérkőztünk meg.

Fertőszentmiklós Esport – MTK Budapest Esport 0-1

Az összecsapás Kovács Dániel találatával dőlt el, amelyet Bíró André hálózati hibája miatt két különálló félben játszottak le a csapatok.

MTK Budapest Esport – SC Sopron Esport 3-0
 
A találkozón támadóink mellett ismét betalált Kovács, aki mindkét kapu előtt aktívan tevékenykedett. Gólja mellett védőtársaival még lövési kísérletet sem engedett a vendégeknek. A tabella IDE kattintva tekinthető meg.

Szimulátor:

Endrődi Dominik a HES F1 Silver League ausztráliai futamán első helyen ért be a huszonkilenc körös futamon. Kovács Martin négy forduló után magabiztosan vezeti a Sim Racing Company – GT4 2022 S1 – FUN bajnokságát az Alpine volánja mögött. A Laguna Seca pályáján pedig második lett az időmérőn, négy tizedre lemaradva a pole pozíciót érő időtől. Az ötven perces versenyen eredeti rajtpozíciójában ért célba. Matkovics Norbert a F1 HCL 3. szezonjában vezeti a tabellát. A negyedik fordulóban, Spa-Francorchamps-ban második helyen ért célba.
 
Fehér Dániel vezeti a Hundurance 22' iRacing bajnokságát az Imolában szerzett futamgyőzelemért és leggyorsabb körért járó pontoknak köszönhetően. Pilótánk a futamon balesetbe keveredett, így a mezőny végéről kellett hatalmas teljesítménnyel visszaverekednie magát.
 
Kovács Martin a Sim Racing Company által rendezett első kvalifikáción kilencedik helyen végzett a Mount Panorama pályáján. 
 
Rocket League:

A zárt selejtezőket követően a „B” jelű csoportból kezdhetjük a harmadik tavaszi eseményt.


Szakosztályunk támogatója:


 

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!