Atlétika
Jankovics Dániel

Esport: három pont FIFÁ-ban és városi futam Szaúd-Arábiában

Publikálva: 2022.05.11 Frissítve: 2022.05.11 eSport

FIFA csapatunk a Puskás Akadémia Esport mellett a Hajdúnánás gárdájával találkozott az ötödik játéknapon, szimulátorosunk, Endrődi Dominik pedig Dzsiddában ült volán mögé.

FIFA Pro Clubs:

Május 9-én, vasárnap léptünk pályára a Magyar Pro Clubs Bajnokság ötödik játéknapján. A címvédő Puskás Akadémia Esport mellett a Hajdúnánás csapatával mérkőztünk meg. 

Puskás Akadémia Esport–MTK Budapest Esport 1-0  

A találkozót Stelcz gólja döntötte el, miután védőink között tudta értékesíteni a helyzetet, a nemzeti csapatban is tevékenykedő támadó.

MTK Budapest Esport – Hajdúnánás FK–Goolasso 5-2

Vetélytársunk ellen fordulatos összecsapáson szereztük meg a három pontot, miután csapatkapitányunk, Rácz András mellett Mihály Barna is első találatát jegyezte a szezonban. Utóbbi ráadásul két alkalommal is beköszönt a találkozó végjátékában. Tíz találkozót követően a hetedik helyet foglaljuk el a tabellán, miután tizenhárom pontot gyűjtöttünk.

Szimulátor:

Szintén május 9-én folytatódott a Hungarian e-Sport Series negyedik idénye, amikor az ezüst kategória mezőnye Dzsiddába látogatott. A sprintfordulót a negyedik pozícióból kezdte meg pilótánk, Endrődi Dominik, aki eddig negyvenkét pontot gyűjtött a szezonban.

A főfutamot Dominik végül csak a tizenhatodik helyről kezdte meg, de egészen a hetedik helyig verekedte fel magát a büntetések következtében, az utcai pályán.

Szakosztályunk támogatója:

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!