Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Esport: fővárosi rangadó és szingapúri éjszaka

Publikálva: 2022.05.20 Frissítve: 2022.05.20 eSport

A Magyar Pro Clubs bajnokságban az éllovas HELL Honvéd mellett az LvL Up Esporttal mérkőzünk meg, Endrődi Dominik pedig Szingapúrban ül volán mögé, korábbi győzelmét követően.

Pro Clubs: 

Május 22-én, vasárnap folytatódik a Magyar Pro Clubs Bajnokság (HPCL), melyben a HELL Honvéd és az LvL Up Esport gárdájával találkozunk.   

LvL Up Esport–MTK Budapest Esport 21:00 

Az LvL Up Esport jelenleg a tizenegyedik pozíciót foglalja el a táblázaton, miután tíz egységet gyűjtött, tizenegy  találkozója alatt. Az első mérkőzésen 1-0-s sikert arattunk vetélytársunkkal ellen.   

MTK Budapest Esport–HELL Honvéd 21:30 

Az élen álló kispesti gárda mindössze egy vereséget szenvedett el az idei kiírásban, így vezeti a bajnokságot a TrollFoci-Hálószaggató Esport és a Veszprém Futsal Esport előtt. A márciusi találkozón riválisunk tudta megszerezni a három pontot.  

Szimulátor: 

Május 24-én, kedden a Hungarian e-Sport Series F1 League ezüst ligájának mezőnye Szingapúrba látogat. Az ázsiai pálya különlegessége, hogy éjszakai körülmények között rendezik az utcai futamot, így a pilótáknak a lámpák fénye alatt kell teljesíteniük az eredetileg hatvanegykörös versenytávot. A Hungarian e-Sport mezőnyének a hivatalos táv felét kell megtennie majd kedden, ahol az az Endrődi Dominik fogja képviselni szakágunkat, aki Ausztráliában első győzelmét ünnepelte a sorozatban.  

Rocket League: 

A válogatott mérkőzések következtében a liga egy héttel halasztotta a rájátszást, amely jövő héten kerül megrendezésre. 

Szakosztályunk támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!