Tenisz
Babos Tímea

Esport: hat pont, fölényes győzelmekkel

Publikálva: 2022.05.25 Frissítve: 2022.05.25 eSport

A LvL Up Esport és a HELL Honvéd ellen is többgólos sikert arattunk a bajnokságban.

Pro Clubs:

Május 22-én, vasárnap a Magyar Pro Clubs Bajnokság hetedik játéknapján (HPCL 13-14. forduló) a LvL Up Esport mellett az éllovas Hell Honvéd ellen léptünk pályára. 

LvL Up Esport – MTK Budapest Esport 0-3
 
Az eredmény önmagában magabiztos győzelmet sugall, azonban valójában hetven perc telt el az első találatig, amikor csapatkapitányunk, Rácz talált be közelről. A három pont sorsa tizenöt perccel később dőlt el, amikor ismét középpályásunk volt eredményes hasonló helyzetből. A ráadás pillanataiban Gódor is növelni tudta a szezonban elért találatainak számát. A találkozó legjobbja a két gólig jutó Rácz lett, aki 10-es értékelést kapott mutatói alapján.

MTK Budapest Esport – HELL Honvéd 4-1
 
Az első összecsapással ellentétben Gódor ezúttal már a tizenkilencedik percben megszerezte a vezetést, amikor Rácz indítását váltotta gólra. Az első félidő utolsó támadását is sikerült góllal befejezni, így 2-0-s előnnyel vonultunk szünetre. A tavalyi találkozóhoz hasonlóan ismét ki tudtuk használni a támadó felfogású vendégek által üresen hagyott területeket, és két kontratámadást követően is betaláltunk. Ellenfelünk a hosszabbításban tudott szépíteni, a pontok elosztásán ez azonban nem változtatott. 

Hat szerzett pontunknak, illetve a riválisok botlásainak köszönhetően egészen a negyedik helyig ugrottunk előre a tabellán. A két összecsapás visszanézhető az MTK Budapest Esport YouTube csatornáján.

Szimulátor:

Endrődi Dominik nem tudott volán mögé ülni Szingapúrban, így az őt helyettesítő Knoxville teljesítette a versenyt.

Szakosztályunk támogatója:

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!