Tenisz
Fucsovics Márton

Esport: visszatér Majorosi Krisztián

Publikálva: 2022.05.28 Frissítve: 2022.05.28 eSport

Krisztián FIFA 1v1-es játékosként rövid kitérőt követően ismét kék-fehérben versenyez.

Majorosi Krisztián 2017 és 2021 között képviselte együttesünket FIFA szakágunk 1v1-es játékosaként. Ez idő alatt a legtöbb hazai eseményen elhódította a legjobbnak járó trófeát és csapatkapitány-helyettesként bajnoki címhez segítette Pro Clubs-csapatunkat a 2020-21-es őszi szezonban. Rövid kitérőjét követően tér vissza és 1v1-es játékosként venné fel ismét a versenyt a hazai elittel. 
 
Volt pár hónap, amit az egyesülettel külön töltöttünk, de hazatértem. Remélem, hogy ott tudom folytatni, ahol abbahagytam.” – nyilatkozta Krisztián, akit visszatérésével kapcsolatban részletesen is kikérdeztünk:

– Milyen célokkal vágsz neki második MTK-s korszakodnak? 
– Természetesen szeretnék most is minél jobb eredményeket elérni, de emellett nagy figyelmet fordítanék arra, hogy fiatal játékosokat tudhassunk az egyesületben, akiknek segíthetek a bennük rejlő potenciál elérésében.

– Mennyit változtak az erőviszonyok a generációváltással? Hová sorolnád magad a PS5-ös hazai mezőnyben?
– 1v1-ben egyre inkább bővül azon játékosok száma, akik bármikor okozhatnak meglepetést adott versenyen, de még mindig ugyanazokat sorolnám az előkelő helyekre. Ők uralták a mezőnyt az elmúlt években, ezért is nehéz magamat elhelyezni azon a bizonyos ranglistán, de legjobb tízes helyezést meg merek kockáztatni.

– Milyen eredményeket értél el az elmúlt időszakban?
– A külön töltött idő alatt sikerült a V4 Future Sports Festivalon 2v2-es módban második helyet szereznem, ahol Magyarországot képviselhettem. Szintén ebben a formátumban remek eredményt értünk el az EA Sports által szervezett Milan Openen. Kijutottam emellett az Országos Gaming Expóra (OGEX), ahol nem tudtam elérni az általam kitűzött helyezést. Nagyon remélem, hogy a következő szezonban is szerepet kap a 2v2, ahol tudom, hogy az MTK-n belül is lesz olyan játékos, aki mellett szívesen harcba szállok.

Szakosztályunk támogatója:

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!