Atlétika
Nemes Rita

Esport: harmadik hely a Szuperkupán

Publikálva: 2022.08.31 Frissítve: 2022.08.31 eSport

A tavaszi szezon utolsó offline megmérettetését bronzéremmel zárta Rocket League csapatunk.

Augusztus 26-án, pénteken vette kezdetét Hungarian Open 2021/22-es szezonjának utolsó eseménye, a kétnapos offline Szuperkupa. Kiemelt pozíciónk miatt, mely szezonbeli teljesítményünknek köszönhető, egy körrel később kezdtük az összecsapásokat, méghozzá az Afterglow triója ellen. A párharcot makulátlanul, 3-0-s összesítéssel zártuk, és léptünk a következő körbe. A második etapban a Future Esports várt ránk, akiken fordulatos mérkőzéseken, 3-2-re kerekedtünk felül.

A második nap balszerencsés WiLD MultiGaming elleni mérkőzése azonban gyorsan a torna végét jelentette számunkra. A kiváló formában lévő csapat 4-2-es vereséget mért a Yem Richárd, Zubor Ádám és Juhász Máté összeállításban kiálló együttesünkre, és ennek következtében a Future Esports gárdájával, megosztva a harmadik helyen zártuk a Szuperkupát.

A Hungarian Open 2021/22-es szezonjának Szuperkupa rájátszás mérkőzései visszanézhetők a Hungarian Rocket league Tournaments twitch csatornáján

A keserédes befejezés ellenére játékosaink elégedettek lehetnek a szezonban nyújtott teljesítménnyel, hiszen számos kiváló eredmény értek el az elmúlt időszakban: 
- Event1: 1. hely 
- Event2: 3. hely 
- Event3: 1. hely 
- Spring Finals: 3. hely 
- K&H e-kupa: 1. hely 
- Szuperkupa: 3. hely

Szakosztályunk támogatója:

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!