Atlétika
Szabó Beatrix

Rg: virágcsokrok és ováció fogadta Pigniczki Fannit a hazaérkezésekor

Publikálva: 2021.06.14 Frissítve: 2021.06.14 Ritmikus gimnasztika

Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázóját, az olimpiai kvótát szerzett Pigniczki Fannit - kései hazaérkezése ellenére is - nagy tömeg fogadta és ünnepelte a Városmajorban.

Több tucat felnőtt és gyerek hatalmas ovációval és virágcsokrokkal köszöntötte a várnai ritmikus gimnasztika Európa-bajnokságról hazaérkező magyar delegáció tagjait, különös tekintettel az MTK Budapest kitűnőségére, Pigniczki Fannira, aki bravúros teljesítményt nyújtva kvótát szerzett a nyári ötkarikás játékokra, ezzel több mint 20 éves szériát törve meg – számol be a hazai szövetség.

A tervezettnél valamivel később, éjfél után érkezett meg a magyar delegáció Deutsch-Lazsányi Erika, a szövetség technikai bizottságának, egyben klubunk szakosztályának elnöke vezetésével, az MTK Budapest rg-szakosztályának városmajori csarnokához, ahol a klub több tucat ritmikus gimnasztikázója szüleikkel együtt ajándékokkal és virágokkal köszöntötte a kontinensviadalról hazatérőket.

A delegáció tagjai tapsvihar közepette szálltak le a buszról, majd mindenki képet akart a friss kvótás Pigniczki Fannival, aki meghatódott ugyan, de igyekezett minden kérésnek eleget tenni. A Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség részéről Bencze György, a szervezet társelnöke fogadta a delegáció tagjait, és jelen volt Deutsch Tamás, az MTK Budapest elnöke is.

Fotók: MATSZ/Freschli József

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!