Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

Rg: Pigniczki Fanni hetedik Taskentben, Kocsis Evelin bronzérmes Bakuban

Publikálva: 2023.04.15 Frissítve: 2023.04.15 Ritmikus gimnasztika

Pigniczki Fanni hetedik lett egyéni összetettben a ritmikus gimnasztikázók Taskentben zajló világkupaversenyén, Kocsis Evelin Bakuban bronzérmes.

Két helyszínen is remekül teljesítenek az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázói.

A taskenti világkupaversenyen Pigniczki Fanni szombaton buzogánnyal az ötödik helyen került a fináléba, összetettben pedig 118.70 ponttal a hetedik helyen zárt. Fanni vasárnap a buzogány és a karika döntőjében léphet szőnyegre. Wiesner Hanna összetettben a 14. helyen végzett.

A Bakuban zajló AGF Trophy nemzetközi versenyen szombaton Kocsis Evelin bronzérmes, Gyulai Blanka ötödik lett egyéni összetettben, amelyben a három legjobb szer eredményét vették alapul. Egyéniben Evelin buzogánnyal és szalaggal is negyedikként jutott be a fináléba. A csapatversenyben Blanka és Evelin duója ezüstérmet szerzett.

Ugyanitt a junioroknál az Antal Panni, Rakamazi Vivien, Szolnoki Melinda, Kőszegi-Koháry Georgina, Horváth Boglárka, Grek Fruzsina összeállításban szereplő együttes kéziszercsapat 5 labdával az ötödikként került a döntőbe, az összetett csapatversenyt pedig a negyedik helyen fejezte be.

A juniorok egyéni versenyében Barkóczi Boglárka buzogánnyal és szalaggal a hatodik helyen került a fináléba, Vukmir Elenával pedig csapatban bronzérmet szerzett.

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!