Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Hírek

Ritmikus gimnasztika 2023.05.21 Rg: Pigniczki Fanni karikával ötödik, labdával hetedik az Eb-n

Rg: Pigniczki Fanni karikával ötödik, labdával hetedik az Eb-n Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni karikával az ötödik, labdával pedig a hetedik helyen végzett a bakui Európa-bajnokságon.

Ritmikus gimnasztika 2023.05.20 Rg: Pigniczki Fanni 16., a kéziszercsapat 11. összetettben az Eb-n

Rg: Pigniczki Fanni 16., a kéziszercsapat 11. összetettben az Eb-n Pigniczki Fanni a 16., Wiesner Hanna a 19., míg a felnőtt együttes kéziszer-válogatott a 11. helyen végzett összetettben a ritmikus gimnasztikázók bakui Európa-bajnokságán.

Ritmikus gimnasztika 2023.05.19 Rg: Pigniczki Fanni és Wiesner Hanna is összetett döntős az Eb-n

Rg: Pigniczki Fanni és Wiesner Hanna is összetett döntős az Eb-n Pigniczki Fanni és Wiesner Hanna is ott lesz a Bakuban zajló ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság összetett döntőjében.

Ritmikus gimnasztika 2023.05.18 Rg: Pigniczki Fanni már két szerrel is döntős az Eb-n

Rg: Pigniczki Fanni már két szerrel is döntős az Eb-n Pigniczki Fanni karikával és labdával is magabiztosan jutott fináléba a Bakuban zajló ritmikus gimnasztika Európa-bajnokságon.

Ritmikus gimnasztika 2023.05.17 Rg: öt kötéllel nyolcadik hely a junior Eb-döntőben

Rg: öt kötéllel nyolcadik hely a junior Eb-döntőben Az MTK Budapest tornászaival felálló magyar junior együttes kéziszer-válogatott a nyolcadik helyen zárt a bakui korosztályos Eb öt kötél fináléjában.

Ritmikus gimnasztika 2023.05.16 Rg: szerdán kezdődik az Európa-bajnokság Bakuban

Rg: szerdán kezdődik az Európa-bajnokság Bakuban A ritmikus gimnasztikázók szerdán rajtoló bakui Európa-bajnokságán Pigniczki Fanni, Wiesner Hanna és a felnőtt, valamint a junior együttes kéziszercsapat is szőnyegre lép.

Ritmikus gimnasztika 2023.04.23 Ritmikus gimnasztika: Pigniczki pontszerző helyeken Bakuban

Ritmikus gimnasztika: Pigniczki pontszerző helyeken Bakuban A labda és a karika döntőben is az előkelő hatodik helyet szerezte meg Pigniczki Fanni, a ritmikus gimnasztikázók bakui világkupáján.

Ritmikus gimnasztika 2023.04.16 Rg: Pigniczki Fanni buzogánnyal bronzérmes a taskenti vk-n

Rg: Pigniczki Fanni buzogánnyal bronzérmes a taskenti vk-n Pigniczki Fanni buzogánygyakorlata bronzérmet ért a ritmikus gimnasztikázók taskenti világkupaversenyén.

Ritmikus gimnasztika 2023.04.15 Rg: Pigniczki Fanni hetedik Taskentben, Kocsis Evelin bronzérmes Bakuban

Rg: Pigniczki Fanni hetedik Taskentben, Kocsis Evelin bronzérmes Bakuban Pigniczki Fanni hetedik lett egyéni összetettben a ritmikus gimnasztikázók Taskentben zajló világkupaversenyén, Kocsis Evelin Bakuban bronzérmes.

Ritmikus gimnasztika 2023.04.14 Rg: karikával már döntős Pigniczki Fanni a taskenti vk-n

Rg: karikával már döntős Pigniczki Fanni a taskenti vk-n Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni karikával a harmadik helyen jutott be a fináléba a taskenti világkupaversenyen.

« Előző oldal 23456789101112 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!